Sari la conținut

Kostin

Membru
  • Număr conținut

    319
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Kostin

  1. Ce aparat ai folosit...obiectiv. Imagini spectaculoase.
  2. Nu incarcatorul este problema,schimba firul cu unul mai scumpicel ( care are si mai mult cupru ) si nu se va mai descarca in timp ce il tii la incarcat daca ruleaza waze. Dupa ce rezolvi problema respectiva ,vei intampina problema incalzirii excesive si iti va afisa pe display sa deconectezi incarcatorul...tipic pentru Samsung.
  3. Daca nu ai gasit si ai drum prin dr taberei te servesc eu cu saiba.
  4. Donez garnitura baie ulei Gsx-r k1-k3 600 ( este noua ) Pe cine intereseaza ma poate contacta pe PM.Sarbatori Fericite!!!
  5. Campania militienilor este in zadar daca nu inaspresc amenzile.
  6. Nu e brand e pur si simplu o semnatura si o chestie noua invatata in photoshop.
  7. A fost setat pe incandescent...cum pot scoate alb din becurile galbui stradale ?
  8. Am mai tras cateva cadre aseara prin oras...astept ceva sugestii si sfaturi pentru imbunatatirea calitatii. Multumesc
  9. Ar fi ok acest set de filtre ? http://www.f64.ro/hoya-digital-filter-kit-uv-hmc-polarizare-circulara-nd-x8-67mm.html
  10. Mai atasez si eu cateva cadre trase ieri,Nu prea stiu cum sa trag ca sa iasa cerul albastru ...ceva sfaturi sunt bine venite. Toate cadrele au fost trase in modul A-aperture priotity. obiectiv 18 -105
  11. Atasez si eu cateva poze de acum cateva zile facute cu Nikon d3000 18-105
  12. Sunt numai pt roata spate ... pentru bascula si swingarm spools Furtunele s-au dat,mai raman scaritele si accesoriile pt stander.
  13. Daca are nevoie cineva de accesorii pt stander ( facute de mine ) si cateva furtune de frana ( pt gsx-r k2 ) se pot ridica din Dr Taberei...nu trimit prin posta sau curier.
  14. Daca ai drum prin dr taberei am eu un capacel din ala de cauciuc pt aerisitor.
  15. Ghetele au plecat catre un user de pe forum...sa le stapaneasca sanatos.
  16. Daca poarta cineva masura mare la picior...de la 46 in sus sa dea un PM donez o pereche de ghete moto. Nu trimit prin curier sau posta... sa fie din Bucuresti ca sa le si vada...probeze.
  17. Buna ziua, pauza de masa este in fiecare zi de la 10:20 pana la 11:30 chiar daca service-ul se deschide la ora 10 ? As vrea sa stiu si eu ca sa nu mai plec de la job si sa bat drumul degeaba pana la Dumneavoastra. Va Multumesc !!!
  18. Nu vreau nici un ban,eu fug de posta romana pt ca stau la coada pe banii mei si nu imi place acest lucru. S-au donat obiectele ,sper sa va bucurati de ele.
  19. din nou la donat manetele si oglinzile de gsx-r 600 2002 . ALIN2009 NU ESTE DIN BUC SI NU MA COMPLIC CU POSTA SAU CURIER. Atasez cateva poze
  20. Donez maneta de frana + ambreiaj ce provin de la un gsx-r 600 2002. Momentan sunt rezervate lui Alinel2009
×
×
  • Creează nouă...