Xannom Postat Septembrie 2, 2012 Share Postat Septembrie 2, 2012 Mergeam acasa si pe soseaua dintre techirghiol si agigea era un golf parca cu fata facuta praf chiar in fata la tarabele alea,un motor era in sant,cred ca era kawa dar nu am putut sa opresc sa intreb ce si cum.Era doar politia acolo,motociclistul nu mai era. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freeriderjohn Postat Septembrie 2, 2012 Share Postat Septembrie 2, 2012 daca nu mai era motociclistul acolo,asta inseamna ca cel putin nu a murit pe loc...tot e un semn bunicel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xannom Postat Septembrie 3, 2012 Autor Share Postat Septembrie 3, 2012 sa speram ca ai dreptate.. am gasit ceva,cred ca despre asta e vb http://www.cugetliber.ro/stiri-eveniment-motociclist-ranit-grav-din-cauza-unui-sofer-imprudent-144479 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motozoom Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Din ce am auzit motociclistul este la spital cu fracturi la maini si la picioare, printre care si fracturi deschise.. Mai multe detalii nu stiu, sper sa nu fie si alte probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate