Vizitator VULPOIU Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Am motocicleta pregătită pentru ducă. Eram lansat pentru Mizil, dar m-au enervat niÂşte proÂşti Âşi am ajuns la concluzia că (aproape) nu se merită să bat atîta drum. (să mă ierte neica Pedros, Dănuț Âşi ceilalți) Am chef să văz Izvorul Muntelui de sus de pe Ceahlău. Am chef să mă plimb aici pe aproape. Poate Tîrgu Neamț. Poate Piatra. Amîndouă le-am văzut , călătorind cu conserva. AÂşa că vă întreb: Îmi propune cineva / Âştie de vreo ieÂşire în zona asta? Eu aÂş putea pleca vineri (mîine) dimineață, ÂŞi să mă alătur la o eventuală propunere, pînă duminică. Cazare la cort, papa la grătar, beut ceva bun de anul trecut (pe anul ăsta acu' bolboroseÂşte în butoi). Ceva sugestii? PS AÂştept pînă în ora 10. Dacă nu, plec la Băile boboci. Dacă vreți să dați de veste - 0767 637 030 AÂştept veÂşti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 ce mah, e gata culesu pe anu-asta? jesus volpoiule, n-a iesit cam acru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 mergi spre piatra. e concurs de hard enduro week-end-ul ăsta. merită văzut. http://www.zwe.ro/index.php/hepn-2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 Am fost la Mizil pîn' la urmă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate