haus Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 Am nevoie de niste piese pentru u n scuter KYMCO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 shi...? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 Reprezentanta kymco... cred ca mai degraba cineva care iti poate aduce piese.. gasesti la Tomina, mai era o firma prin pipera care inainte a fost pe Banu Manta, si din cate am inteles mai exista si prin Militari una, detalii mai multe cauta cu google despre asta.. www.tomina.ro => pt tomina, restul poarte ti-or zice ceilalti de pe forum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 exista in topicul: SCUTERE NOI IN ROMANIA, firme importatoare un link catre o firma care distribuie kymco!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haus Postat Noiembrie 9, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2006 Multumesc mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 closed!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate