ENDUROSTORE Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 VA ASTEPTAM SA NE FACETI O VIZITA LA NOUL SHOWROOM - MOTOMANIA !!!! NE-AM PREGATIT CU MARFA, GAMA LARGA DE MOTOCICLETE, SCOOTERE SI ATV-uri, ACCESORII SI ECHIPAMENTE !!! OFERTA SPECIALA - YZF-R1, 2005 - 9800 EURO - CIP YZF-R1, 2006 - 10000 EURO- CIP INTR-O LOCATIE APROPIATA DE SHOWROOM, SE POATE CALARI O MOTOCICLETA KTM EXC, PE UN TEREN VIRAN, CONTRA SUMEI DE 100 RON / 1/2ORA AVEM PREGATIT UN SERVICE COMPETENT, PT TOATE CERINTELE !!!!! VA PUTEM GAZDUI MOTOCICLETELE PT IERNAT, LA CALDURA, LE PUTETI VIZITA SI REPARA ORICAND, CONTRA SUMEI DE 35 RON/ LUNA ; (PT ATV - 60 RON/ LUNA) SCHIMB DE ULEI GRATUIT, LA ACHIZITIONAREA FILTRELOR DE ULEI SI A ULEIULUI DE SCHIMB !!! IN INCINTA MAGAZINULUI PUTETI SA SERVITI O CAFEA, UN SANDWICH, O RACORITOARE - LA MOTOMANIA CAFE !!! SA NE VEDEM CU BINE !!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 INTR-O LOCATIE APROPIATA DE SHOWROOM, SE POATE CALARI O MOTOCICLETA KTM EXC, PE UN TEREN VIRAN, CONTRA SUMEI DE 100 RON / 1/2ORA asta mi se pare intr-adevar o treaba foarte buna ! chiar m-ar trage ata sa incerc si eu un ktm cand da zapada. chiar, la iarna mai e aceeasi oferta sau dublati pretul pentru drive-test ? dar, totusi, unde e showroomul acesta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Noiembrie 8, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2006 asta mi se pare intr-adevar o treaba foarte buna ! chiar m-ar trage ata sa incerc si eu un ktm cand da zapada. chiar, la iarna mai e aceeasi oferta sau dublati pretul pentru drive-test ? dar, totusi, unde e showroomul acesta ? adresa e la semnatura, iar cu oferta treaba sta cam asa : dupa oferta de deschidere, tariful va fi de 80 euro / 2h, cu training inclus ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate