niniarges Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 (editat) Salutare,in ultima vreme am facut mai multe poze,si m-am gandit sa le pun aici,poate va intereseaza,poate va regasiti in ele,poate va regasiti prietenii.Pozele sunt facute de mine in zona Arges.O sa mai pun si in viitor,cand o sa mai apuc sa mai fac. -Primele sunt facute in apropiere de Barajul Vidraru,iar ultimele in zona Ciofrângeni. Editat Septembrie 24, 2012 de niniarges Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Salutare,in ultima vreme am facut mai multe poze,si m-am gandit sa le pun aici,poate va intereseaza,poate va regasiti in ele,poate va regasiti prietenii.Pozele sunt facute de mine in zona Arges.O sa mai pun si in viitor,cand o sa mai apuc sa mai fac. -Primele sunt facute in apropiere de Barajul Vidraru,iar ultimele in zona Ciofrângeni. ) hehe .. ce m-ai prins. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niniarges Postat Septembrie 26, 2012 Autor Share Postat Septembrie 26, 2012 Acesta esti tu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Acesta esti tu ? Dap. Ce slik-uri am pe fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niniarges Postat Septembrie 26, 2012 Autor Share Postat Septembrie 26, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Astea dincolo de linia continua nu le mai posta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niniarges Postat Septembrie 26, 2012 Autor Share Postat Septembrie 26, 2012 (editat) Ok .Cei 2 de mai sus,care sunt dincolo,erau in depasirea unor masini stationate aiurea.(Cred ca se si vede in imagini) Editat Septembrie 26, 2012 de niniarges Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate