Sari la conținut

niniarges

Membru
  • Număr conținut

    111
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de niniarges

  1. E incredibilia treaba asta cu pierdutul actelor.Italienii astia sunt tare neatenti. -De prin alte topicuri adunate : " Trebuie sa rezolvi cu actele,apoi sa omologhezi la RAR kit-ul si procedura de montaj. " " Limitarea presupune montarea unui kit de limitare care se poate efectua NUMAI la reprezentanta producatorului motocicletei si care costa de la 150-200 de euro in sus in functie de motocicleta, apoi reprezentata va emite actele doveditoare montarii kitului si cu acestea mergi la RAR pentru omologare " -Nu stiu exact care e procedura,dar te asigur ca te complici degeaba.Iesi mult mai ieftin,mai bine,si mai repede daca cumperi ceva care sa se incadreze din fabrica dupa categoria ta de permis,si neaparat sa aiba toate actele. Vezi daca gasesti ceva util mai jos : /index.php?/topic/704757-limitare-motocicleta-pentru-a2/ /index.php?/topic/697884-kituri-limitare-motociclete/
  2. Contranct vanzare-cumparare pe propria raspundere,,,, cu cineva din neam' care ulterior primeste litru de tuica. ? Mai merg treburi deastea ? Candva mergeau la scutere,care apoi se inmatriculau pe primarie,fara talon,fara nici un alt act,doar cu un contract de v-c.
  3. Ca model,dar cel mai bun sfat este sa va duceti sa il vedeti personal.Asa se ia cea mai buna decizie,ca din cateva poze,nu va dati seama ce e acolo.
  4. Asteptam proprietarul sa isi faca cateva conturi false,si sa apara si recenziile de bine.(optional,se poate apela si la 2-3 amici de pe forum) -On-topic 1 : E aiurea frate,adica nu ai incredere in ceea ce ti-a spus proprietarul, ,,,,dar ai avea incredere in ceea ce iti vor scrie niste necunoscuti aici ? -On-topic 2 : Recomand motorul.
  5. Asta e cel mai scump sh 50cc,de pe respectivul site.Eu nu as da mai mult de 300 euro pe asa ceva.(Asta in conditiile in care merge cum trebuie) -Pana in 500 euro gasesti ceva mai frumos gen Yamaha Aerox,Aprilia Sr,etc -Mai bine cauta sa dai in bani ce ai tu de " combinat " si mai studiaza piata,ai sa vezi multe modele frumoase,pe bani putini.
  6. Aici e putin discutabil.Daca tu consideri ca nu ai patit nimic,vrei sa te ridici si sa pleci,,,,ce vina are soferul ? Sau acuma chem salvarea si de la o palma primita peste ceafa,,,,ca cine stie ce traumatisme pot aparea ? -Eu zic,ca daca persoana accidentata se ridica si poate pleca pe picioarele ei ( de buna-voie) nu sunt sanse sa moara.Pana si cel mai prost om,daca simte ca il doare ceva,solicita ambulanta. -Si accidentarile de acest gen,sunt foarte putine.Ori " iti da de te juleste" si e clar nevoie de ambulanta,ori te atinge destul de incet," hopa Mitica,cade'n fund si se ridica" ,adica nu e cu nimic diferit fata de o cazatura cu bicicleta,sau una de la fotbal..Cazul de fata e de mijloc.Inteleg ca doamna nu a simtit nimic pe loc,durerile au aparut mai tarziu....
  7. George a facut un update,nu a precizat din prima ca mama lui a ramas la spital,si ca ar avea dureri.....( partea de la PS,a fost pusa recent)
  8. Daca domna s-a ridicat si a zis ca e ok ? Sa o ia cu forta ? Iti dai seama ca daca nu putea sa mearga,sau pleca cu sangele siroind,cu capu spart sau ceva,,,,,nu o lasa sa plece.Sau cel putin asa cred eu.......si dupa cum am spus,pune-te in locul lui,omu nu a facut intentionat accidentul,si acuma risca sa ramana fara permis cine stie cat timp.Atata timp cat a fost dispus sa suporte si cheltuile suplimentare,a aratat ca nu e indiferent.
  9. 1-Pune-te si tu in locul lor,tu ce ai fi facut ?.Poate respectivul e sofer de meserie,si asta ii mai trebuie sa ramana fara permis/fara loc de munca. 2-Daca mama ta nu a patit nimic grav,,,,sa zica saru'mana ca e in viata si intreaga si cu asta basta. Orice ai zice,daca erai tu in locul respectivului,,,,si tu ai fi facut tot posibilul sa scapi cat mai usor.Omu' nu a plecat de acasa cu gandul sa dea peste cineva,de aia se numeste accident.Dupa cum a zis si cineva mai sus,,,tu cam ce ai vrea ? A fost un accident.Daca era un idiot la volan,si facea accident din prostie,era normal sa faci tot posibilul sa il lasi fara permis,,,dar in cazul de fata ??? Atata timp cat doamna a plecat pe picioarele ei,,,,trebuia sa mai luati cateva milioane si asta basta.
  10. niniarges

    Endureala ... de voie

    nicon detine mai multe moto,cea din video banuiesc ca este Kawasaki KLX250.
  11. Dupa cum a zis cineva mai sus,,,,cat dai atata face,sa nu crezi ca ala e prost sa o dea pe nimic. -Sfat prietenesc,,,, ia ceva mai mare( 250-400cc).De 125 o sa te saturi repede,nu e moto sa pleci pe departe,sau moto in care sa iti pui baza.Preturile oricum au scazut,iei ceva de 400cc,pe la 700-800 euro.Ceva in care sa iti pui baza,si cu care sa poti pleca lejer si fara grija la drumuri mai lungi. -Daca nu vrei sa asculti de noi,,,,,pana la urma da-te tu o tura cu rs-u,si daca iti place cum trage,,,bafta ta ia-o.De tras iti dai si tu seama cum trebuie sa traga,,,,sa nu se ingatuie,si sa fie mai infipta decat un scuter,sau cu ce te-ai mai dat tu,Daca iti da emotii,si are "zvac-u" ala in ea,,e buna.Vezi sa raspunda acceleratia ok la comanda,sa nu plece cu intarzaiere,,,,,vezi sa nu scoata fum,sa mearga motoru rotund,sa nu se auda aiurea,
  12. Nu or sa te lase multi,de frica sa ne le trantesti pe jos mobrele.Ideea nu e doar pe loc,,,ci si in mers,cat de obositor e la drum lung.O alta recomandare kawasaki zl 250.
  13. O sa te inveti repede si pe moto mai mare.Eu zic sa iti ie ceva de cel putin 400cc,mai ales daca vrei sa faci si drumuri mai lungi.De 125 sau chiar 250 o sa te saturi repede,,,o sa vrei ceva mai mare.Ia la rand toate topicurile de pe aici ,si vezi ce ti-ar placea.Sa iei in calcul si distantele pe care vrei sa le parcurgi,si cat de comod vrei sa stai,si mai e si partea financiara.Ca idee,as recomanda RF400,Kawasaki ZXR 400 Ninja,Suzuki GS 500,Honda CBR F3, etc Poti sa iei si ceva mai mare,totul e sa ai tu grija.Momentan ti se par mari astea de 600,pentru ca nici macar nu ai inceput scoala....
  14. Unde era sa se duca ? La peste 200 km/ora,ce sa faca,,sa intre in cel din dreapta,si sa cada toti,sau sa traga stanga sa iasa pe iarba ?A fost o decizie de fractiune de secunda,nu a avut timp sa decida.......Parca a incercat sa traga putin dreapta,dar degeaba.,,,,,
  15. Si la mine merge.Eu stiam ca privat inseamna ca nu poate sa il gaseasca oricine,si pot sa il vada doar cei care au link catre videoclip.(ceea ce avem noi mai sus) -Daca mai sunt si altii carora nu le merge,e posibil sa fie nevoie de cont pentru a putea vedea videoclipuri private.
  16. Aici nu a precizat faptul ca nu are nici un fel de acte,moto e pusa si la vanzare cu 1050 euro.Din pacate la banii astia,nu cred ca sunt doritori.
  17. Aici te referi si la tine nu ? E frumos sa vorbesti din perspectiva unui care are carnet,dar daca erai unu dintre cei care vor da in viitor nu ai mai fi zis asa.
  18. Vezi si Yamaha Tdm(850cc),Aprila Pegaso (650cc),Suzuki FreeWind (650cc) -Sa iti iei in functie de necesitati,ca poate mai vrei sa mai pleci si la drumuri mai lungi,poate pasager,etc
  19. Pe scurt: nu golesti nimic,completezi peste,pana esti aproape de plin,si mai verifici din cand in cand.(nu conteaza ca pui de la alta firma,conteaza sa fie ulei de 2t)
  20. Astia nu sunt in stare sa intretina ce au construit altii.Sa nu mai zicem ca e un drum atat de important,mai ales din punct de vedere turistic.
  21. Seb,da e Transfagarasanul,partea dinspre Curtea de Arges (vidraru) Teoretic e deschis pana la cabana Capra,practic poti merge pana la intrarea in tunel,(care e inchis).Tocmai de aia nu l-au deschis,ca mai sunt portiuni cu zapada pana acolo
  22. Cel mai probabil tot politia afla ce si cum,trebuie sa il gaseasca pe o camera de supraveghere,sau trebuie sa se gaseasca el un martor.Cat despre masina,cred ca te suna foarte multa lume,ca sunt o gramada in romania,nu ai cum sa o gasesti asa,te suna 2-3 din diferite colturi ale capitalei,te duci si realizezi ca te-ai dus degeaba,si te lasi pagubas,nu merge asa.Sa speram ca va rezolva politia. -Daca esti ruda ceva,poti incerca chiar tu ,sa te duci in zona si te uiti pe cladiri dupa camere poate ai noroc la vre-o banca,un bar ceva, te duci explici,le zici data,ora aprox,si poate ai noroc.
  23. Daca,poate mai pui niste scutere,mobre pe deal ceva,dau si aia 10 ani !!
  24. Dar de ce la Sibiu ? De ce nu la Bucuresti(ca de acolo ar veni foarte multi),sau Pitesti(ca e la jumatate si e mai aproape pentru cei din Valcea si Sibiu).Gen o plimbare pe autostrada pana la Bucuresti si inapoi,sau Pitesti-Valea Oltului-Transfagarasan-Pitesti)(desigur astea sunt decat niste exemple).Sa reziste 2 ani toata faza,si apoi or sa vina din ce in ce mai multi.Si ar merge si la noi cu stunt,dar respectivii ori sa mearga in fata de tot ori in spate.
  25. M-am uitat putin pe facebook-ul ei.O fata frumoasa pe hayabusa,,,m-am indragostit -Insanatosire grabnica si recuperare usoara,te asteptam sa postezi aici. -Cat despre astia rautaciosi
×
×
  • Creează nouă...