niniarges Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 (editat) Salutare,in ultima vreme am facut mai multe poze,si m-am gandit sa le pun aici,poate va intereseaza,poate va regasiti in ele,poate va regasiti prietenii.Pozele sunt facute de mine in zona Arges.O sa mai pun si in viitor,cand o sa mai apuc sa mai fac. -Primele sunt facute in apropiere de Barajul Vidraru,iar ultimele in zona Ciofrângeni. Editat Septembrie 24, 2012 de niniarges Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 La 24.09.2012 la 16:53, niniarges a spus: Salutare,in ultima vreme am facut mai multe poze,si m-am gandit sa le pun aici,poate va intereseaza,poate va regasiti in ele,poate va regasiti prietenii.Pozele sunt facute de mine in zona Arges.O sa mai pun si in viitor,cand o sa mai apuc sa mai fac. -Primele sunt facute in apropiere de Barajul Vidraru,iar ultimele in zona Ciofrângeni. ) hehe .. ce m-ai prins. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niniarges Postat Septembrie 26, 2012 Autor Share Postat Septembrie 26, 2012 Acesta esti tu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 La 26.09.2012 la 18:33, niniarges a spus: Acesta esti tu ? Dap. Ce slik-uri am pe fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niniarges Postat Septembrie 26, 2012 Autor Share Postat Septembrie 26, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 La 26.09.2012 la 20:37, niniarges a spus: Astea dincolo de linia continua nu le mai posta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niniarges Postat Septembrie 26, 2012 Autor Share Postat Septembrie 26, 2012 (editat) Ok .Cei 2 de mai sus,care sunt dincolo,erau in depasirea unor masini stationate aiurea.(Cred ca se si vede in imagini) Editat Septembrie 26, 2012 de niniarges Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate