silver.alecs Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 (editat) Ieri dupa o plimbare cu motocicleta prin oras, am oprit la un stop iar la cateva secunde dupa ce am oprit, de sub motor ( pe langa radiator, in partea stanga ) a iesit un fum negru cu miros de ars. Nu am mai avut probleme de acest gen cu ea pana acum. Eu tind sa cred ca unul dintre cabluri a atins radiatorul ( sau altceva incins ) si de acolo a venit mirosul. Cineva mi-a spus ca s-ar putea sa se fi scurs putin ulei pe langa garnitura si a ajuns pe evacuarea ce iese imediat din blocul motor. Am oprit motocicleta, am miscat un pic de cabluri si nu am mai avut probleme. As vrea sa fac ceva sa nu se mai repete. Vi s-a mai intamplat si voua ? Aveti o parere ? Multumesc, Alex P.S. - Am un GSXR K7 Editat Septembrie 25, 2012 de silver.alecs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 inspecteaza evacuarile, e posibil sa fi prins vre-un ambalaj aruncat pe jos de un babuin si in contact cu tevile sa se fi topit p-acolo plastecul. daca evacuarile sunt curate desfa trotineta si vezi sa nu ai vre-un fir parlit. sau, varianta cea mai ieftina mergi pana ia foc si apoi te prinzi de unde era problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 eu zic intai sa mai intrebi pe vreo 15 forumuri da de ghiceste careva ce pute acolo...cred ca-i pauărvalvu'.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Un fir ars si uleiul incins au mirosuri diferite dar parerea mea e ca asta nu e o problema de rezolvat pe forum. Baga-ti nasu-n problema sau dupa cum zicea Stulewa, mergi pana arde de tot ce-i de ars si sigur iti dai seama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 uleiul si antigelul nu arde cu fum negru ci alb ... acolo e plastic sau cauciuc ars. cel mai bine verifici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver.alecs Postat Septembrie 26, 2012 Autor Share Postat Septembrie 26, 2012 Va multumesc pentru pareri. Cred ca am sa ii demontez carena stanga si am sa ma uit mai bine, cand voi avea putin timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 poate ai calcat in ceva ceackat galben hepatic, moale de la bere si a ajuns pe galerii. si l-ai copt un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate