STREET PATROL Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Grupul motociclistic STREET PATROL , va invita sambata 10 Noiembrie 2012 ora 20:00, in "Club Live" Campina (in incinta Casei Tineretului) la o petrecere de "zile mari". Berea , cocteilurile si celelalte bauturi vor fi "indulcite" de concertul trupei "AQUILA". Va asteptam pe toti la serbarea primului an de existenta a grupului nostru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 (editat) Adica bem iarasi toata noaptea. Am atasat posterul trupei "AQUILA" Editat Noiembrie 5, 2012 de SorinSenior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost1 Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 vai ce am ratat si am fost in telega in perioada asta.(ma oftic rau)am stat in casa de nebun, dar va mai prind eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
latrau86 Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 A fost ceva deosebit,multumiri organizatorilor si membrilor Aquila,s-a cerut si un bis,s-a cantat -s-a dansat..ne-au indulcit cu minifursecuri si gogoshi. La multi ani! Street Patrol!! ....parol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
STREET PATROL Postat Noiembrie 18, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2012 Multumim tuturor celor care ne-au onorat cu prezenta ! Fotografia evenimentului se gaseste aici : /index.php?/topic/687053-aniversare-street-patrol-gm-1-an-de-existenta/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 /index.php?/topic/687350-o-fata-motociclista-are-nevoie-de-noi/#entry3293884 sal camarazi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate