Sari la conținut

latrau86

Membru
  • Număr conținut

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    moto_latrau

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    Yamaha virago 250
  • Numar Moto
    B98 .....

Informații profil

  • Motociclete detinute
    virago 250
  • Interests
    Cucerirea lumii...

latrau86's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. latrau86

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Din pacate ... Vand Yamaha Virago xv 250 ,an 1992, stare buna ,cauciucuri noi 2014,revizie martie 2014, s-a circulat 700 km cu ea acest sezon.. Buba: CDI ars. Mentionez ca se vinde cu parere de rau ..am nevoie de bani. Pret 900 eur negociabil usor.. http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzari-motociclete-second-hand--yamaha-virago-din-1992-583560.html
  2. latrau86

    Accident Hilton

    Ce-mi mai place..si daca ai arunca citez <<un baietel intre 2 preoti catolici>> n-ai vedea asa artificii..si mai e partea aia ca daca esti motociclist de vreo 10-15 ani si brusc iti faci cont aici ca poate ai nevoie de ceva urgent, se gaseste unu' sa te ia pe p*** ca ce poti sti tu bah despre motoare,nu vezi ce status ai??
  3. Se zice ca mana e mai rapida ca ochiul,dar trebuie antrenament pentru asa ceva deci pana la acel punct ochii-n-patru!! Sanatate mobristului!
  4. latrau86

    Accident Otopeni

    A mai fost recent un incident tot cu o fata ce a traversat pe langa intrarea in pasajul Unirii,poate e aceeasi situatie,acolo fata era si Beata si Drogata... E plin tara de flori... RIP
  5. Meritati toate felicitarile care s-au oferit aici,sunt putine fete care pot renunta la confortul ce le este oferit in mashina pentru o calatorie asa lunga pe moto.. iar trebuie sa recunosc si ca felul in care ai scris a facut sa fie citit de asa multi useri.. Felicitari si numa' bine!
  6. latrau86

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salutare! Cine dintre voi stie unde pot gasi colierul cu care se prinde evacuarea de pistonul din fata asa ca piesa de sine statatoare?Motocicleta este virago 250 xv 1992.. Eu am cromat toata evacuarea iar berbecii ce au cromat-o au uitat sa protejeze colierul(care era dintr-un aliaj slab ce s-a descompus in baile lor chimice).Daca se gaseste cineva sa stie va rog nu ezitati sa ma ajutati!Daca e cineva care a confectionat asa ceva sunt dispus sa cumpar si unul facut . Toate bune,asfalt uscat!
  7. A fost ceva deosebit,multumiri organizatorilor si membrilor Aquila,s-a cerut si un bis,s-a cantat -s-a dansat..ne-au indulcit cu minifursecuri si gogoshi. La multi ani! Street Patrol!! ....parol
  8. Fiecare raspunde pentru fapta sa:riderul daca a beut o va trage...iar victima ca nu s-a asigurat si nu i-a pasat de viata lui va raspunde "sus".Acum vad ca si nepotul victimei poate in cautare de razbunare sau mai stiu eu ce si-a facut cont sa urmareasca aici si parerea "comunitatii "...fiecare trage ce invataminte vrea de la acest topic. Drumuri bune ,okii cat cepele...
  9. latrau86

    Yamaha VIRAGO ZONE

    S-a retras la iernat viroaga me' dupa o cursa de 120 km ..asteptam un nou sezon cu noi provocari... Regrete pentru cei care n-au mai apucat iarna ce vine,fara sa invinuiesc pe nimeni de nimic. Drumuri bune si atentie in trafic!! PS: inca sunt in cautare de roata spate sau completa sau fara cauciuc/camera..
  10. Citesti 9 pagini de forum si iata ce concluzii tragi: 1.Romania e de cakao,nu exista/nu se aplica legi pentru persoane favorizate. 2.Poti sa mori la o plimbare de 10 min intersectandu-te cu un spritar ce a baut toata ziua. 3.Deontologii lu' Base' au si cont pe acest forum. 4.Experienta nu se capata pe forum(titlul de super membru nu te fereste pe sosea de absolut nimic). 5.NU EXISTA NICI UN REPLY PRIN CARE CINEVA CONCRET AJUTA PE CEI AFLATI LA ANANGHIE. 6.Pacat ca scriu acest post din vacanta(cu autovehicul<nu puteam lua lansetele>> pe mobra)
  11. latrau86

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Suna-ma pe mine,virago 250 /1992 .Tel 0752663873
  12. latrau86

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Caut sa cumpar pt virago 250 roata spate sau completa sau fara camera+cauciuc.Astept orice oferta pe PM,singura conditie este sa fie in stare buna-foarte buna. Asfalt uscat!!
  13. latrau86

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Foarte de ajutor sugestiile voastre. Multumesc si asfalt uscat!!!!
  14. latrau86

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salutare lume!!Am de belea cu furca fata,trebe schimbate simeringurile,tot uleiul ce a fost s-a scurs la un drum mai lung.Acum poate stiti careva exact procedura si piesele de pe unde le pot lua pentru ca la un service mediu au cerut aprox 250 lei pt toata operatia. Toate bune(si blondine dar si brune)
×
×
  • Creează nouă...