Marcellino Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 Salutare! Stie care daca se poate pune o roata mai lata pe spate la Yamaha DragStar 400 Classic cu tractiune pe cardan? Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 Tu in prezent ce roată Ai? Ce dimensiuni? Si ce anume te.ĂĄr interesa sa pui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_xvs_400_dragstar_2001.php Front tyre dimensions: 110/90-18 Rear tyre dimensions: 170/80-15 s-ar putea sa ai probleme la itp cu un cauciuc de alta dimensiune decat cea trecuta in talon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marcellino Postat Noiembrie 13, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2012 Salut! @ spitfiredragons - eu am roata standard de 170/80-15 si vreau sa stiu daca pot pune ceva de gen 200, daca modific ceva la cardan/cadru/etc. @ varg-voshod - Corect!Dar nu se poate face ceva sa fiu in legalitate - gen inmatriculare speciala... sau modificare in talon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 Eu am tot dragstar classic 650 cu aceeaÂşi anvelopa. Sincer cred ca cĂŠl mult merge un 180. Sse poate pune Ăľ anvelopa mĂşlt mai mare. Chiar si de 300 însă modificarile necesare sunt extrem de costisitoare fizic vbind plus ca ptr a le pune in legalitate la rar este si mai complicat ptr ca intervin modificări la bascula spate, jantaa cardan- se va monta încă Ăľ cruce, iar lista continuă. Plus ca din ce cunosc, Ăľ roată mai lată pe spate moddifica performanțele dinamice ale MOTO, manevrabilitatea si skimbarea trasei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate