Sari la conținut

spitfiredragos

Super Membru
  • Număr conținut

    557
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de spitfiredragos

  1. Dacia 1300. O gasiti pe facebook pe pagina my dacia 1300. Nu ezitati sa vizitati si retro-concurs.ro
  2. PAreri!? Si app, caut protectia de pinion si tuburile prin care circula lantul! DAca are cineva rog sa dea de stire!
  3. Salutare, postez aici poate intereseaza pe cineva sau recomandatiu prietenilor care sunt in cautare de r1150rt instare f buna! multumesc http://olx.ro/oferta/bmw-r1150-rt-ID67Ham.html#ba010ef7be
  4. Ceva piese de carbon de calitate nu te intereseaza!? ma refer aici la aripa fata, carena deasupra farurilor, protectia pinionului motor..la preturi de bun simt! 0726268102. Dragos, daca esti interesat!
  5. Vand V-strom dl1000. Model 2007, prima inmatriculare 2009, cumparat de nou din reprezentanta romania. In prezent are doar 34.000km, in stare f buna, unic proprietar cu carte service. Consumabile bune, fara probleme, merge f bine, km reali. Pret 4500 negociabil. Se vinde ptr ca nu este utilizata, proprietarul a decedat anul trecut iar membrii familie nu sunt posesori de categoria A. ptr orice detalii ce au fost omise va raspund la tel. 0726268102 sau 0760391978 Dragos.
  6. Daca e sa mergem la giurgiu ne gasim in peco petrom din jilava.
  7. ma bag si eu cu inca doua prietene motocicliste. Hai sa stanilim unde ne gasim si la ce ora, eu vin din zona casa poporului-fantani. (eu cred ca in jur de 11 e perfect) M-ar coafa un ruse..o cafea si apoi back home. Tinand cont ca vor fi si doua tipe cu noi cred ca vom merge perfect legal +10km/h. Dragos 0726268102
  8. Mie imi place SR1 insa asa cum ai spus si tu ma tem ptr simplul fapt ca este casca racing. Ma ingrijorez ca nu va oferi comfortul necesar datorita pozitei mai putin aplecate de pe RT. Are f multe plusuri acest SR1 insa singurul lucru care ma da inapoi este faptul ca asa cum am vazut pe net, casca a fost conceputa si testata in tunelul aerodinamic intr-o pozitie mai aplecata specific vitezanelor! C3-ul este laudat ca fiind foarte silentios si ok insa nu ma atrage atat de mult aspectul!
  9. Am nevoie de o îndrumare. Ptr RT, ce cască moto consideraţi ca e mai potrivită ptr acest model. Oscilez între 3 modele de schuberth si anume, C3 flip up, S2 ul si SR 1. Oare ultimele doua modele sunt mai mult ptr vitezane si decât c3 ptr turing? Ce parere aveti?
  10. spitfiredragos

    Yamaha Dragstar

    Eu in aveam prins decat in puctele 1 si 2. La nr 3 era un mic tampon de cauciuc.
  11. Se schimba ca orice rulemnt normal. Iei un dorn si bati in ei in asa fel incat sa iasa spre exteriorul axului. eu i-am schimbat la a mea pe spate si nu am intampinat probleme prea mari. Trebuie doar sa ai un banc si o menghina de lucru. Si mai ai nevoie de sculele potrivite.
  12. Daca-mi permiti, din cate stiu, acest consum de ulei este "prescris" ptr Boxer. Eu am mers cu a mea 1800km si am comletat 300 g de ulei. Am avut un bidon plin de 1L dupa mine si nu au existat probleme sau temeri. Acum sincer, fie vb intr noi, asa cum si alt coleg am vazut ca a scris tot pe acest topic, daca ar consuma 1L de ulei la 1000Km, le-am trimite pachet la Bavarezi, nu crezi!?!
  13. Foarte Frumos, pozele pe masura! La anu poate facem o gasca mai mare si mergem mai multe motoare! Cand vei traversa cu Farry B. vei primi brosuri cu ce e de vizitat pe insula. Gasesti acolo toate plajele si obiectivele turistice! Nu rata Theologos, e super atat drumul pana acolo cat si locatia in sine. Mergi la Terasa unde se fac berbecuti la jar, nu vei regreta, primesti Ouzo si masilne uscate din partea casei, musacaua e supper. De vazut este si Manastirea de langa Potos "Archagelos Mon." Nu rata plaja "Paradise Beach" si plaja de marmura care pe briosura o vei gasi in dreapta sus "Saliara Beach" Un sfat personal, nu, repet, NU pleca fara ochelari si tub ptr Snorcheling, vei raman uimit cate poti vedea, pana si la 1 m de malul plajei. Daca nu ai, cumpara-ti ori in tara ori de pe thasos, repet, Nu vei regreta! Ca sa nu mai zic, daca ai un Go Pro sa filmezi sub apa...! P.S. tot pe Brosura veti gasi locatiile ptr Camping. Poza cu brosura. Cred ca toate locurile de cazare o au la receptie.
  14. Intra aici, cauta-ti piesa, vezi ce posibilitati sunt si te pun in legatura cu baietii de la moto-gear.ro sa iti comande. www.realoem.com
  15. Caut eu burduf de lant, cu tot cu apratoarea pinionului spate!
  16. Fartilor, le ce ora de lectura se prevede mi-ar parea rau sa nu ne gasim un colt de nebuni si sa nu "citim cu voce tare" Hai sa stabilim clar cum si in ce fel facem sa ne vedem!
  17. iar dupa ce terminam de citit trebuie sa ne asculte cineva, eventual sa ne dea si note:))
  18. Faptul ca am "mancat" o litera nu cred ca a compromis intreaga fraza. Plus ca nu l-am corectat in ortografie ci doar am preferat sa fie mai explicit in ce a vrut sa exprime! Daca ai fost atat de deranjat de postarea mea, e strict problema ta!
  19. sa speram ca si vremea va tine cu organizatorii. Merita acesti baieti sa fie soare cald si frumos!
  20. Acum nu ca fac eu pe arogantul dar ai perfecta dreptate. Indeea e ca trebuia sa folosesti "is the REAL shit" in loc de "is the shit". Iar la la teztul " Nu exista alta alegere daca vrei urmatoarele lucruri..." si mai expresiv si clar ar fi lost sa strecori "mai buna" intre "alegere " si "daca vrei". Just that! Am fost in grecia acum in august si am vazut-o ptr prima oara. Am mers si m-am cazat pe Thasos. Ce pot sa spun e ca abia astept sa ajung si la anu! Am cunoscut un grup de romani care erau la al 4-lea an consecutiv pe Thasos si tot nu "descoperisera" intreaga insula!
  21. spitfiredragos

    Yamaha Dragstar

    Am mers si cu Dragstar si Vstrom. Pe amandoua le am in curte. Legat de pozitie sincer pe chopper este muult mai comoda decat pe strom (parere personala). Am fost cu strom-ul la Brasov cu pasager in spate si tin sa precizez ca mi-a omorat dosul atat mie cat si pasagerului. Pozitia e ok insa confortul la drum lung mie unu mi-a lasat de dorit. Adevarat, merge bine, V-ul de 1000cc trage ok, consum mic insa eu aici vb doar de confortul si ergonomia dintre cele 2 iar dragS castiga (repet in opinia mea) detasat!
×
×
  • Creează nouă...