todea Postat Noiembrie 28, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2012 spor la sarituri si zero cazaturi ! De la husky te 250 la sx150 e diferenta frate, esti cam offtopic ) Complet offtopic dar imi permit sa dau un sfat,incercati mobre de capacitate mica gen exc 125,200 sx 150...eu personal am inceput cu dr350 apoi rmz250,crf250x si am ajuns la 150sx..de departe mobra care m-a lasat cu gura cascata.Sunt foarte sigur akm ca urmatoarea mea mobra de enduro va fi exc'ul de 200.Factorul fun este foarte ridicat la aceste mobre..pur si simplu zambesti mereu:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelro Postat Noiembrie 28, 2012 Share Postat Noiembrie 28, 2012 (editat) Complet offtopic dar imi permit sa dau un sfat,incercati mobre de capacitate mica gen exc 125,200 sx 150...eu personal am inceput cu dr350 apoi rmz250,crf250x si am ajuns la 150sx..de departe mobra care m-a lasat cu gura cascata.Sunt foarte sigur akm ca urmatoarea mea mobra de enduro va fi exc'ul de 200.Factorul fun este foarte ridicat la aceste mobre..pur si simplu zambesti mereu:)) stai sa vezi cand o sa ajungi la 300! Editat Noiembrie 28, 2012 de aurelro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Noiembrie 29, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2012 stai sa vezi cand o sa ajungi la 300! imi place pe cat posibil sa 'stapanesc' eu motorul..sa fie o joaca pt mine si pana la a stapanii un 300 m-ai am cale lunga de batut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 nu compara sx cu exc, sunt filme diferite personal cred ca ai ales gresit, dar daca nu ma inseala memoria, am vazut ca de fapt cam samsaresti mobre, deci nu vad sa fie o problema sa iei altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Noiembrie 29, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2012 nu compara sx cu exc, sunt filme diferite personal cred ca ai ales gresit, dar daca nu ma inseala memoria, am vazut ca de fapt cam samsaresti mobre, deci nu vad sa fie o problema sa iei altceva. un 250 sx cred ca era putin cam mult de inceput Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 man, omu face comparatia intre EXC si SX ... si e mare de tot, e enduro vs cross, doua filme complet diferite dupa cum spune SOSO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Noiembrie 29, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2012 man, omu face comparatia intre EXC si SX ... si e mare de tot, e enduro vs cross, doua filme complet diferite dupa cum spune SOSO nu merge enduro la cross...mai degraba cross la enduro.nu am ce sa fac cu exc pe circuit!am zis ca o sa fac si enduro dar soft ete traseul de enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat Decembrie 4, 2012 Share Postat Decembrie 4, 2012 Todea,orice intrebare legata de husqvarna poti apela fara probleme. Marcel,un 300 2T oricare ar fi el ca marca,in regim de cursa poate sa consume si mai repede un plin!Depinde cat de "nervos"este pilotul.Noi, la o zi de endureala,ne incadram cu un plin,dar nu depasim cu mult 3 ore de functionare motor.Si asta depinde de traseul ales.Poate ca la o plimbare soft ai putea face un 4 ore.Asta inseamna in km 70-100 km maxim. Nu recomand cross pentru enduro,dar nu inseamna ca nu merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DNY Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 Ca tot ati adus vorba de mobre mici si mai mari (150 - 450) io am un TE 510 cu care am inceput... Multi o' zis ca-i prea mare pt. inceput si asa mai departe doar ca fara argumente. Care-i ideea de fapt? diferenta mare de greutate intre TE 250 4T si 510 4T (din acelasi ani) e cam de 10kg; prefer sa am 10kg in plus decat sa n-am power cand imi trebe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 Pai cand iti trebuie putere? Ca tu nu stii sa faci deocamdata...nimic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 21, 2013 Autor Share Postat Februarie 21, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 corect dny, cred ca ai rupe norii cu un miar de enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelro Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 (editat) Ca tot ati adus vorba de mobre mici si mai mari (150 - 450) io am un TE 510 cu care am inceput... Multi o' zis ca-i prea mare pt. inceput si asa mai departe doar ca fara argumente. Care-i ideea de fapt? diferenta mare de greutate intre TE 250 4T si 510 4T (din acelasi ani) e cam de 10kg; prefer sa am 10kg in plus decat sa n-am power cand imi trebe mai vorbim noi dupa un timp, asa ziceam si eu ca tine Editat Februarie 22, 2013 de aurelro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 Subscriu si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DNY Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 oricum io in 2 timpi nu imi iau, chit ca e cu 20% mai usoara... si pe mine nu ma poate opri NIMIC sa continui... cu atat mai putin nitste kilograme in plus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate