fhchth Postat Iunie 4, 2013 Autor Share Postat Iunie 4, 2013 (editat) Vesi Bune de pe frontul de Vest ! Motocicleta a cistigat deja citeva premii prin anglia si va fii prezentata in Back Street Heroes custom Magazine ! Ideea de Indian Khief ( nu , nu am scris gresit de data asta ) , a fost a lui Sir Tony AKA indian Trading UK , care este expert in indian-uri si a vrut un indian facut cu " in parerea multora cel mai frumos motor de harley " ) un Knucklehead ... mai multe poze : Editat Iunie 4, 2013 de basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Superba, la fel ca si celelalte! Felicitari si succes in continuare! Chiar ma gandeam daca exista in Romania persoane/ateliere care se ocupa cu motocicletele custom. Sper ca peste cativa ani sa am si eu propriul meu atelier de motociclete custom; poate chiar o sa lucram impreuna. De acord cu el! Frumoase lucrarile (m-am uitat si pe blog). Si eu imi construiesc un bobber din Mobra 50 Super si materiale ce gasesc pe acasa, mi-ar face placere sa stiu asa meserie ca tine sau sa am un atelier dar in Salaj saracie lucie atat la mine cat si la restul oamenilor din judet. Faine lucrari, spor in continuare si sa ajungem sa faca Discovery Romanian Chopper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iunie 25, 2013 Autor Share Postat Iunie 25, 2013 (editat) multam Doctore , Saracie e peste tot nu numai in salaj , e un fenomen mondial . numai bine , Basty Editat Iunie 25, 2013 de basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Octombrie 17, 2013 Autor Share Postat Octombrie 17, 2013 (editat) mOTOCICLETA "THE PIONEER " VA FII PREZENTATA AMPLU IN EDITIA DE NOIEMBRIE A REVISTEI DE SPECIALITATE BSH ( BACK STREET HEROES ) . NU RATATI NUMARUL DE NOIEMBRIE ! HAVE FUN , Editat Octombrie 17, 2013 de basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate