Sari la conținut

Doctoru

Membru
  • Număr conținut

    475
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Doctoru

  1. Doctoru

    MZ

    Salut. Caut un motor complet pentru MZ ES 175 Trophy, cu carburator si esapament. Daca stiti la cineva, va rog sa ma anuntati. O intrebare. Intra in cadrul de 175, motor de 250? In caz ca nu gasesc de 175, proprietarul vrea sa punem de 250. Multumesc!
  2. Doctoru

    Acte MZ 175

    Salut. Care e pretul pentru ele? Multumesc!
  3. Salutare. Am scris initial la Bursa Comunistelor, apoi am vazut ca am incurcat topicul. Nu am mai activat de ceva timp pe aici, bine v-am regasit. Caut motor pentru MZ ES 175 Trophy, poate fi si de ES-ul comun. De asemenea, caut un manual de reparatie in romana, sau engleza. Multumesc!
  4. Salutare. Nu am mai activat de ceva timp pe aici, bine v-am regasit. Caut motor pentru MZ ES 175 Trophy, poate fi si de ES-ul comun. De asemenea, caut un manual de reparatie in romana, sau engleza. Multumesc!
  5. Salut. Caut un motor complet pentru Voshod 3m 175cc. Daca stiti ceva va rog sa ma anuntati. Multumesc.
  6. Doctoru

    Voshod

    Salut. Caut un motor complet pentru Voshod 3m 175cc. Daca stiti ceva va rog sa ma anuntati.
  7. Salut Dr_Krl. Pentru un amic am cerut. El cauta de ceva timp. Ii transmit cele zise de tine, la fel ma gandeam si eu ca ar fi mai simplu sa o refaca de la zero. Multumesc pt sfaturi.
  8. Salutare. Caut si eu un CDI si instalatie electrica originala pentru Kawasaki KZ400J (4 cilindri) 1983. Daca stiti pe undeva, as fi recunoscator pentru informatie. Multumesc.
  9. Salut Lucian. Merge schimbat doar cablul. Sunt cabluri universale si opritoare cu surub si il tai la ce lungime ai nevoie. » Post actualizat in 02 Sep 2018 08:02 Salut Tony. Eu mi-am luat in februarie de aici https://anvelopemoto.eu/michelin-camera-aer-15mj-valve-2171/
  10. Cumpar scarita dreapta, doar scarita, pentru Honda Shadow VT600C PC 21 1989.
  11. Salutare. Caut suporti ghidon pentru Honda VT600C Shadow. Pun si niste poze de orientare. Daca are cineva de vandut sa ma anunte. Multumesc.
  12. Salut. Caut prinderi/inaltatoare ghidon 25.4 mm pentru Honda VT600 C Shadow 1989. Aveti idee unde gasesc?
  13. Se poate inchide. S-a gasit Simson. E deja in proces de ,,resuscitare". Mersi.
  14. Salutare. Scriu si aici ca poate pe topicul SR2 nu intra lumea asa des ca aici. Caut manual reparatie Simson SR2. Ma puteti indruma spre vreun site, sau daca are cineva de vanzare manual fizic? Mersi.
  15. Salutare. Caut manual reparatie SImson SR2. Ma puteti indruma spre vreun site sau daca are cineva de vanzare manual fizic? Mersi.
  16. Salutare. Imi poate spune cineva dimensiunile distantierului dintre rulmentii de la roata? Multumesc.
  17. Buna. Pe mine m-ar interesa sticla cu rama de stop IMS. Am incercuit in poza. Multumesc.
  18. Furca ma intereseaza pe mine daca imi potriveste. Mersi.
  19. Salut. In mod normal se prezinta un proiect finalizat, eu in schimb vreau sa va rog sa ma ajutati in a evalua cu un pret acest proiect nefinalizat. Proiect: Kawasaki KZ400J 1980 bobber. Vreau sa il vand pentru ca nu ma pricep la instalatia electrica, cine ma ajuta la instalatia electrica nu prea are timp, iar eu nu mai am timp si nervi sa astept sa pot iesi pe drumuri proiectul durand prea mult, iar din banii obtinuti sa ma indrept catre un Kawasaki EN500. Motocicleta are acte de germania, nu a fost inamtriculata in tara, ce mai este de facut la ea este de terminat instalatia electrica care este facuta cam 75% pana acum si reglat apoi carburatoarele. Saua e tapitata de mine, izopren sezutul si piele lipita si cusuta manual peste izopren, comenzile avansate facute de la zero, suportul de numar facut de la zero, cutiile laterale pentru relee si baterie facute de la zero Are si farul montat, doar ca nu apare in ultimele poze. Motorul porneste, merge rotund, uleiul este nou, filtre, bujii si fise noi, baterie noua. Va rog sa ma ajutati, sa imi spuneti ce pret pot sa cer pentru acest proiect. Multumesc.
  20. Salut. Caut pentru un vecin ambreiaj pentru Mobra 50.
  21. Salut. Caut pentru un vecin ambreiaj pentru Mobra 50.
  22. Multam fain domnu! Le astept atunci. Minsk sunt pe drum.
  23. Mersi. Am o livrare in asteptare, a fost altcineva mai rapid. Daca nu mi-s bune alea te contactez. Imi poti zice lungimea si diametrul exterior al arcurilor?
  24. Salutare. Cum in vest a venit primavara, garajul ma asteapta. Deci caut telescoape de moped/scuter. Se vor folosi doar arcurile pentru confectionarea unei furci springer. Astept oferte. Mersi.
  25. Doctoru

    Furca Springer

    Salutare. Vechea problema cu teava pt springer. Unde gasesc eu teava de diametru 25.4 respectiv 30-32mm diametru cu 4 mm grosime? Mersi.
×
×
  • Creează nouă...