foxdesert Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 (editat) Salut, ca sa nu mai poluam alte topic-uri dedicate unor modele diferite de HD, propun celor cu springere in dotare sa avem topicul nostru in care sa impartasim eventuale modificari, probleme, imbunatatiri si alte aspecte ce tin de aceste modele. De la date tehnice, ciclistică, fiabilitate, diferente intre Harley-urile pe Springer si celelalte modele pana la experientele proprii mai mult sau mai putin fericite ca sa avem ce sa invatam din ele cu totii. Personal si deci subiectiv , mi se par cele frumoase motociclete din gama cruiser, bobber si chopper, dar e punctul meu de vedere. Astept si critici si pareri pertinente din partea celor care au, au avut sau s-au dat cu asa ceva mai mult decat mersul pana la bacania din colt. Intre timp, trageti de ele pe sosele ca inca se mai poate ! necesita putine modificari de ordin estetic ca sa poata arata asa sau ... asa Springer-ul meu este Model Cross Bones, din 2008, pe injectie, stage 1, ceea ce ar putea parea o blasfemie pentru fanii modelelor pe carburator si are peste 50.000 de kilometri, din care vreo 30 facuti de mine. Absolut nicio o problema pe partea tehnica. Schimbat doar consumabile. parti bune: springer, ciclistica buna pt o vaca de 300 de kile, look, atitudine, rau in manson cand te dai la el desi are injectia factor limitator, e destul de scurta si de manevrabila fata de multe alte cruisere, factor la care, daca mai adaugam si miniapehangerul, este foarte folositor in strecuratul prin traficul din Bucuresti Parti negative: suspensii spate de doi lei (astept sa vina niste ohlins-uri de mos Craciun). din cate am inteles mai proaste decat la alte Softail-uri. garda prea joasa la sol. deci si unghi de inclinare in curbe scazut, aripa spate in sine, frana fata cu un singur pistonas, ineficienta daca tragi de mobra mai sportiv (exista aftermarket de la cateva firme etriere cu doua pistonase pe al 250 de dolari si is musai). Asta pe scurt. Editat Decembrie 3, 2012 de foxdesert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Decembrie 4, 2012 Share Postat Decembrie 4, 2012 cam prea exclusivist topicul,o sa aiba aceeasi soarta cu cel pt FLH....cred ca mai bine scriai la topicul de furci springer: /index.php?/topic/55792-furca-springer/page__hl__springer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Decembrie 4, 2012 Autor Share Postat Decembrie 4, 2012 cam prea exclusivist topicul,o sa aiba aceeasi soarta cu cel pt FLH....cred ca mai bine scriai la topicul de furci springer: http://www.motocicli...e__hl__springer s-ar putea sa ai dreptate, dar sa vedem. daca in doua saptamani nu misca poti sa inchizi topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Decembrie 4, 2012 Share Postat Decembrie 4, 2012 Personal si deci subiectiv , mi se par cele frumoase motociclete din gama cruiser, bobber si chopper, dar e punctul meu de vedere. Eu nu sunt subiectiv ca nu am HD , insa iti impartasesc ideea...este cel mai reusit HD . PS: Nu prea este fotogenica, fata asta a ta...te-am vazut in trafic, si in realitate arata mai bine decat in poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate