Sari la conținut

CustoMania

Super Membru
  • Număr conținut

    644
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de CustoMania

  1. ...si pt Vulcan 1500 - pret 140 lei

  2. Ai perfecta dreptate, legea trebuie respectata de toata lumea si nu se bazeaza pe cat de bine ti la bautura. Daca intradevar a fost baut, atunci putea sa fie el cel lovit din spate si tot ar fi avut probleme dpdv legal...Indentic si daca mergea cu permisul suspendat . Nu incerc sa scot altceva in evidenta, ci doar am crezut ca sunteti interesati sa aflati detalii referitoare la subiect ( de la derularea accidentului pana la starea tehnica a motocicletei ), mai ales ca stirea din irealitatea este foarte distorsionata . Ramane de stabilit ca autoritatile sa stabileasca daca alcolemia a fost sau nu cea prezentata in stire .
  3. Nu inteleg aluzia ... probabil ca nu ai citit tot ce am scris . Nu am zis ca este Nevinovat...clar a gresit ca nu a tinut distanta , cumulat cu multi alti factori . Nu a fost nici un pieton implicat . Nu i-am cautat scuze...ci mai degraba am evidentiat cauzele ce duc la un asfel de accident . Sincer, Omu' este un fenomen la bautura, in sensul ca l-am vazut sa bea dar niciodata beat ! Este genul care, atunci cand toti sunt rupti de beti, el pare ca este la primul pahar . Tocmai de accea nu cred ca bautura a jucat un rol important in acest accident...si mai degraba as miza pe franarea foarte slaba a motocicletei . Mi-a imprumutat motocicleta lui si a 2-a oara am zis ca nu ma mai sui pe ea la ce hal frana .Are un un sg disc pe fata care nu tinea si tambur pe roata spate . Pe deasupra mai are un BMW cu ABS si probabil este greu sa te obisnuieti cand ai 2 motociclete cu performante de franare complet opuse . Acestea sunt presupunerile mele, in contextul ca il cunosc foarte bine pe cel implicat . Nu-i sunt avocat si nici nu am fost cu el in acest weekend sa stiu 100% exact ca s-a intamplat, daca a baut si cat a baut, etc. Si da...si eu in locul vostru citind stirea de pe Irealitatea l-as fi judecat la fel se aspru. Doar ca in realitate lucrurile nu au fost precum au fost prezentate in stire . Cand in stire iti zice ca masina statea pe loc sa dea prioritate masinilor de pe drumul prioritar si motocicleta loveste din spate..atunci singura justificare este ca era mort de beat . Dar cand accidentul s-a petrecut pe dos, masina de fapt vira din drumul prioritar catre o strada secundara, si alege sa franeze aparent fara justificare, strada fiind goala...atunci parca lucrurile stau un pic diferit, si accidentul se justifica daca nu ti distanta fata de masina din fata . Referitor la permis...nu stiu exact pentru ce i-a fost retinut in decembrie ...stiu ca circula cu o dovada pana se incheia cercetarile pe care le contestase.
  4. Nu mai credeti toate sursele de kko . In afara ca accidentul a fost intre o motocicleta ( cu totul alta decat cea din poza ) si o masina scoala...totul este eronat . La cat au distorsionat stirea...ma indoiesc ca cifra alcolemiei sa fie corecta . Clar , accidentul este din vina motociclistului pt ca nu a tinut distanta fata de masina...asfel a fost surprins de manevra masinii scoala . Accidentul s-a petrecut pe bulevard, nu pe o steada secundara . Masina a semnalizat dreapta sa intre pe o strada secundara din bulevard , si in loc sa vireze pe staduta asa cum se astepta motociclistul , a franat brusc . Am inteles ca de fapt a lovit-o din lateral . Motocicleta in cauza era un chopper , viteza mica dar frane foarte slabe...personal am mers pe ea...si am constat acest lucru . Motociclistul venea de la o intrunure din provincie , unde bineinteles cu o noapte inainte nu a baut apa plata...stiti si voi cum este pe la intriniri...se bea sambata noapte..se doarme cateva ore dupa care se pleaca spre casa. Motociclistul s-a ales cu o dubla fractura la in picior . Toate detalile le stiu de la el . Lasati rautatile , si invatati din greselile altora . Bautura cu o noapte inainte + oboseala + frane slabe rezulta ceea ce s-a intamplat .
  5. CustoMania

    Kawasaki Vulcan

    Vand Suport - Bara Proiectoare pt Kawasaki Vulcan VN800A ( VN400A ) . Probabil se potriveste si la En500 LTD , deasemeni se poate adapta si la alte modele . Pret 50 euro .
  6. New ! For sale on Ebay !

  7. CustoMania

    Kawasaki Vulcan

    Far custom pt VN800 : http://olx.ro/oferta/far-moto-custom-suport-pentru-kawasaki-vulcan-vn800a-en500-ltd-ID5g74C.html
  8. CustoMania

    Kawasaki Vulcan

    Salutare . Ma intereseaza daca are cineva de vanzare : radiator , comenzi avansate si parbriz pt VN800 .
  9. Poate este cineva interesat . Vand ...

  10. Floorboards pt Orice Cruiser . Cele din poza sunt pe Kawasaki Vulcan 800 ( Custom, Classic , Drifter ) & Vulcan 900 ( Custom ) . Produse prin frezare in Duraluminiu . Pret 900 lei . Dimenisuni talpa ( 30x14 cm ) .

  11. Sablare + Vopsire in camp electrostatic Etrieri Frana Harley + Audi . Pret : 100 lei setul Moto , 200 lei setul de 4 etrieri Auto

  12. Pt Intruder 1800 Roata spate + disc frana. I-am facut o flansa sa poata fi montata pe orice Custom cu transmisie pe lant . Modificarea este reversibila, putand fi oricand montata pe Intruder1800 pe cardan . http://olx.ro/oferta/roata-custom-chopper-240x18-ID4UXUu.html
  13. CustoMania

    Kawasaki Vulcan

    Vand Pt Vulcan 800 : Roata spate - http://olx.ro/oferta/roata-spate-completa-kawasaki-vn800-vulcan-ID4UXNO.html Bascula - http://olx.ro/oferta/bascula-kawasaki-vulcan-vn800-ID4UXQ4.html Cablu frana spate - 20 euro Cobburi cu prindere directa in suportii de aripa - http://olx.ro/oferta/cobburi-piele-jenti-laterale-criuser-ID4UY0a.html
  14. CustoMania

    Kawasaki Vulcan

    Suporti aripa Vn800 - http://olx.ro/oferta/suporti-aripa-kawasaki-vulcan-800-vn800-vn-800-ID4L4Mk.html
  15. Conducta Frana Spate VZR1800 - 50 lei http://olx.ro/oferta/conducta-furtun-frana-suzuki-intruder-vzr1800-m109-m109r-m1800r-ID4KcBS.html?action=show&id=70116908&utm_source=serviceletterManageAd&utm_medium=email&utm_campaign=diplayLink#xtor=EREC-55-[id1]-20151003-[diplayLink]-3388043@1-20151003214659
  16. Un proiect probabil unicat in Romania. Sissybar cu portbagaj demontabil si dispozitiv de remorcat bicicleta :D Design : Customania & Cilibiu AlexandruPrelucrari CNC si finisare : CustomaniaIndoit teava inox : Dark Motors

  17. CustoMania

    Kawasaki Vulcan

    Superba bestia ! Sa te bucuri de ea ! Referitor la Vulcan Riders , nu ne-am mai intalnit saptamanal in Bucuresti , ci doar cu ocazia evenimentelor moto de prin Bucuresti (gen parada moto, etc) . In schimb organizam luna de luna o Intalnire Nationala . Weekendul acesta va fi in Prejmer ( jud Brasov) , urmatoarea va fi la sf lui Iunie in Moldova .
  18. CustoMania

    Kawasaki Vulcan

    Prima intalnire a Posesorilor de Kawasaki Vulcan din 2015 - Prejmer (jud. Brasov) (26mai - 1iunie ) Mai multe detalii : http://www.vulcanrid...e-kawasaki.html Mai sunt 2 camere libere , si locuri la cort . Se anuta vreme buna !
  19. Prima intalnire a Posesorilor de Kawasaki Vulcan din 2015 - Prejmer (jud. Brasov) (26mai - 1iunie ) Mai multe detalii : http://www.vulcanriders.ro/2015/05/intalnirea-posesorilor-de-kawasaki.html Mai sunt 2 camere libere , si locuri la cort . Se anuta vreme buna !
  20. CustoMania

    Kawasaki Vulcan

    Da...exact filtrul asta il folosesc si eu . L-am schimbat saptamana trecuta - 5 lei costa . ii tai si un pic din stuturi ,pana la diametrul mai gros .
  21. CustoMania

    Kawasaki Vulcan

    Da...poti pune filtrul de plastic( asa il am si eu)...nu este afectat de caldura cilindrilor....garantat 100% . Eu il am montat de vreo 7 ani pe Vulcan .
  22. CustoMania

    Kawasaki Vulcan

    Pe deasupra se pare ca nu-ti merge nici senzorul de la cric...nu ar trebuii a intre in viteza cu cricul lasat . Mi s-a intamplat sa-mi sara din viteza doar la primele 2 trepte de turatie, si asta in curbe f stranse . Deasemeni am filtru intercalat .
  23. CustoMania

    Kawasaki Vulcan

    Grile Radiator pt Vn800 . Material : Duraluminiu 3mm prelucrat prin frezare CNC si polishat. Pret : 300 lei Contact : vezi semnatura .
  24. O carcasa de numar personalizata...

  25. CustoMania

    Kawasaki Vulcan

    asa este cumparat . Am si eu acelasi far montat pe vulcan .
×
×
  • Creează nouă...