yoyocluj Postat Decembrie 17, 2012 Share Postat Decembrie 17, 2012 as dori sa achizitionez un set de cauciucuri michelin pilot 3 slick noi,am gasit la un pret f accesibil respectiv 100 eu setul,as dori sa intreb daca cineva a mai folosit asa ceva si ce parere are despre ele.mai mentionez ca vanzatorul mi-a comunicat telefonic ca anvelopele nu au trecut pe ele dot-ul,oare de ce?si cum ash putea atunci sa afla anul fabricatziei?va multumesc mult anticipat!de vazut nu le-am vazut caci cel care vine e din alt oras,gumele sunt noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Decembrie 17, 2012 Share Postat Decembrie 17, 2012 ai amestecat sarmalele prea mult: "MICHELIN PILOT ROAD 3" ...vezi din nou ce cumperi. michelin pilot 3 [...] noi [...] 100 eu setul ntzzz... in niciun caz! poate vreo 250E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyocluj Postat Ianuarie 27, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2013 ai amestecat sarmalele prea mult: "MICHELIN PILOT ROAD 3" ...vezi din nou ce cumperi. ntzzz... in niciun caz! poate vreo 250E da cauciucurile sant uzate si vechi de aia erau 100 euro ( el mio zis cas ca noi ) AM REZOLVAT CU CAUCIUCURILE SE POATE INCHIDE TOPICUL MULTUMESC DE SFAT WARLOCK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate