dany_oldmoto Postat Decembrie 22, 2012 Share Postat Decembrie 22, 2012 Dupa cum spune si titlul cumpar acte(foarte multe) de nipru,ural,m72 insotite de cadru cu seria originala sau care se pot radia pt export.(la cele cu numere vechi nu am intereseaza cadru) ofer intre:100-300 de euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Decembrie 22, 2012 Share Postat Decembrie 22, 2012 O fi ultima cotcodăceală a unei găini încolţite...... Hai, ne leşi????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Decembrie 22, 2012 Autor Share Postat Decembrie 22, 2012 O fi ultima cotcodăceală a unei găini încolţite...... Hai, ne leşi????? Ce ti se pare tie cotcodaceala???ca nu inteleg?chiar am nevoie de acte urgent si cit mai multe,suma mi se pare ok. sau te deranjeaza ca ofer o anumita suma pe niste acte amarite si tu vrei moto perfecta cu bani aia probabil...cauta ca ai sa gasesti daca chiar vrei si poti binenteles... Tu ori esti retardat ori ai avut o problema in copilarie ca nu-ti vezi de treaba ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Decembrie 23, 2012 Share Postat Decembrie 23, 2012 am niste acte de Dnepr din moldova parca a lui stoneamp ( nume forum ) ( luate de la el acu 5-6 ani ) cu numere noi , carte si fiscalul , contractul de acu 6 ani ! ti le dau cu 200 lei asa cum sunt si te descurci cu inmatriculatul , fiscalul etc ! daca esti interesat si serios , da-mi un PM cu adresa de livrare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate