DoubleZo Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 Motocicleta este reconditionata in mare parte. NU este inmatriculata. Baterie noua. Ulei nou. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 o poza-doua daca se poate.cat mai e kilu de ulei? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enemy2day Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 iti place tie asa sa te intrebe lumea "la ce pret?"... ba, va e greu sa puneti un anunt clar, ordonat, in care sa urmati niste pasi logici? daca vinzi, spune si tu CE vinzi, PRETUL, date de CONTACT, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorosocsi Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 vreau date mai omule, vrei sa vinzi ce,? la ce pret? din,ce an?pretul? date contact,etc etc, si apoi mai vorbim. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DoubleZo Postat Ianuarie 12, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2013 Motocicleta este un MZ TS 150 DE LUXE din anul 1977 adusa din Germania. NU este inmatriculata in Romania. Motorul a fost folosit in weekend.In rest a stat mai mult in garaj. Are nevoie de niste reparatii:-toba noua -cablu de acceleratie nou -oglinzi noi -anvelopa fata noua -cauciucuri scarite noi -cauciucuri manere noi -nu are cric lateral Baterie noua de 6V,12Ah. Sa noua. Complet revopsita in negru. Nu am poza cu motorul.Am pus una care seamana mult cu ea. Pretul:orice mi se ofera. Incerc sa dau mai multe date pe mail: zozobv94@yahoo.com Nu se mai vinde! Nu se mai vinde! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate