Jump to content

motorosocsi

Membru
 • Posts

  181
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by motorosocsi

 1. buna . am nevoie de o carena laterala stanga pt honda vfr 750 f rc 36 an fab . 1991 daca pote careva sa ma ajute unde gasascsau daca are careva de vanzare .cu tima !

 2. am eu aparate de bord daca te intereseaza !
 3. buna. am nevoie de o pedala pornire motor la yamaha wr 250 f an fabricatie 2002 daca aveti careva si ma puteti ajuta sau unde gasesc ceva s.h o adresa sau sfat daca poate sa-mi dea cineva .
 4. buna ma intereseaza o pedala de pornire la wr 250 din 2002 daca ma poate ajuta cineva sau dacva stie cineva unde pot gasi una utilizata ?
 5. buna cum se schimba roata dintata spate sau nu se poate schimba trebuie cumparat antreg ansamblu tamburu su restul chichitelor ?
 6. buna am si eu o intrebare ,unde se afla bateria de acumulator la un TDM de 850 ? va multumsc anticipat !
 7. La multi ani cu sanatate tuturor motociclistilor un an fara evenimente si sa vi se amplineasca tuturor dorintele pe care vi le-ati propus !!!
 8. motorosocsi

  B 44 KAJ

  insanatosire grabnica motociclistului !
 9. dumnezeu sa al odihneasca an pace coondoleanta familiei ! mi-a fost un prieten bun an 2010 tot an apropiere am avut si eu un accident tot din cauza unui betivan care a intrat an mine din fericire am scapat cu 22 de fracturi si ma bucur ca sant an viata .
 10. eu am mare nevoie de ele, de unde esti daca le trimiti prin posta platesc eu transportul !
 11. pe langa dosarul penal sa i se suspende permisul definitiv sa se anvete minte sa beleasca ochi pe unde merge !!!! ansanatosire grabnica colegului .
 12. eu am vfr 750 si pana an prezent am numai cuvinte de lauda nu ma lasat niciodata pe drum este super la categoria ei !!!
 13. nici nu a anceput sezonul moto si din pacate a aparut si primul accident moto . ansanatosire grabnica motociclistului si viata grea conservarului daca el a fost vinovatul !
 14. lasa prostiile cumpara honda restu sant povesti daca vorbesti de fiabilitate parerea mea !
 15. mult noroc si succes, o sa iasa ceva fain !
 16. baieti de la Mac trimit cauciucuri si prin tara daca stie cineva ? merci !
 17. ati recomand un cbr 125 pt. anceput e perfect !
 18. am si eu nevoie de un senzor la vfr de 750 F RC 36 DIN 91 daca are cineva ?
×
×
 • Create New...