Budulea Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 Salutare ! Cine i-mi poate spune de unde si cum reglez relantiul la o honda varadero de 125cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pieseapriliasr Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 Teoretic tre sa ai un surub cu cap in linie,cu un arc,acela este de relantiu la majoritatea motoarelor,nu stiu cum e la varadero,nu am vazut niciodata carb de varadero si vad k si pe net nu prea sunt,sper sa te fi ajutat,numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 Salutare ! Cine i-mi poate spune de unde si cum reglez relantiul la o honda varadero de 125cc iei un ciocan, cauti unul dintre cei doi cilindrii si lovesti tare in oricare din el! si isi revine singur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinP Postat Ianuarie 7, 2013 Share Postat Ianuarie 7, 2013 iei un ciocan, cauti unul dintre cei doi cilindrii si lovesti tare in oricare din el! si isi revine singur! la fel ai facut si cu cilindru de pe umeri inainte sa scrii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budulea Postat Ianuarie 7, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2013 Multumesc , gata am rezolvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Ianuarie 7, 2013 Share Postat Ianuarie 7, 2013 iei un ciocan, cauti unul dintre cei doi cilindrii si lovesti tare in oricare din el! si isi revine singur! corect...eu asa am facut...si merge amu de numa flacari scoate pe toba.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate