s-kidu' Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 de ziua mea de nume am iesit putin asa ca de final de sezon pe niste coclauri din apropierea Sucevei daca reuseste XCS sa puna filmele e bine ca la mine nu merge poze putine filme ceva mai multe P.S. pt. offroad (noroi) Mitas 07 nu-s bune se infunda repede si asa raman.....fuge fata in dusmanie vreau crampoane (((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 Mda... numai cu mine sunt pozele calare... tie am uitat sa-ti fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 Tare.. La Multi Ani App... Mereu umbli cu animalul de companie dupa tine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Noiembrie 11, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2006 Tare.. La Multi Ani App... Mereu umbli cu animalul de companie dupa tine ? cam da incerc sa fac motociclist din el....dar na cresti copii si-ti dau in cap se cam obrazniceste de o bucata de vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Noiembrie 11, 2006 Share Postat Noiembrie 11, 2006 foarte frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Noiembrie 11, 2006 Share Postat Noiembrie 11, 2006 App... Mereu umbli cu animalul de companie dupa tine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate