marcy89 Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 Salutare! Am ales sa schimb Ambreiajul la zzrica mea deoarece reglajele erau la maxim si am gasit placile inrosite. Am inlocuit Ambreiajul si reglajul tot la maxim. Care ar fi problema? Cum se regleaza pt a avea jocu ala pentru ca sa nu am probleme cu placile sa se incalzeasca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 Salutare! Am ales sa schimb Ambreiajul la zzrica mea deoarece reglajele erau la maxim si am gasit placile inrosite. Am inlocuit Ambreiajul si reglajul tot la maxim.Care ar fi problema? Cum se regleaza pt a avea jocu ala pentru ca sa nu am probleme cu placile sa se incalzeasca? ai schimbat si arcurile? cablu e oem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcy89 Postat Ianuarie 16, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2013 ai schimbat si arcurile? cablu e oem? Da. Am schimbat si arcurile! Kitu complet. Cablu nuj de care este. cum imi dau seama? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 Da. Am schimbat si arcurile! Kitu complet.Cablu nuj de care este. cum imi dau seama? prin comparatie cu unul original Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcy89 Postat Ianuarie 16, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2013 prin comparatie cu unul original aaaa. nuj de care este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate