Sari la conținut

marcy89

Membru
  • Număr conținut

    299
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de marcy89

  1. si asa imi este stricat sezonu si ca sa fie paharu plin, in urma accidentului pe care l-am avut voi lipsi de la intrunire deoarece o sa fiu internat in spital. X(
  2. marcy89

    Suceava 5 iulie

    CE NENOROCIT!!! Astia merita arsi pe rug!
  3. Eu zic ca sunt de vina bujiile.. Ajung la o temperatura termica in care nu isi mai fac treaba corect.
  4. pune shnur de azbest,rezista la temperaturi ridicate si se formeaza ca o garnitura la strangere. merge 100%.
  5. aham. mai inchide si tu benzina cand lasi mobra mai mult timp ca ai sa te trezesti cu benzina in ulei. E din cuiu pontou, nu inchide.
  6. aaaaaaaaaaaaaaa Atunci e din carburator, cuiu pontou nu inchide.Inlocuiestel. sau sa blocat d la mizerie, bate cu ceva in carburator sa vezi dak isi revine. ai filtru de benzina?
  7. pai aveai un topic cu papatu uleiului si de aia te intreb. e din supape,ai stramba vreo supapa sau a sarit de la punct.
  8. Ai uns prea tare fitru de aer de de aia face asa iar dak filtru e confectionat cu siguranta a tras tot uleiul ala in carburatoare. O data ce ai umblat la amestec obligatoriu trebuie sa faci sincronizarea din nou. Cumparati filtru ungel, sau vezi dak nu e uns ca mai vin si unse si regleaza amestecu dak nu ai ucreche muzicala nu o sa iti iasa asa ca iate dupa culoarea bujiilor si fa neaparat sincronizare.
  9. Buretelele care il gasesti pentru tapiterie nu este acelasi lucru cu buretele din filtrele de aer. ))))) Astai buna! Mai auzisem pe la altii ca folosesc in loc de filtru chestia aia alba care filtreaza hota de bucatarie ))))))))))))))) dupa aia ii auzi pe forum ""íntretinuta maniacal"" si multe altele:)))))) Nu cred ca se merita sa faci asa ceva pe cand un filtru stok nu e decat 70,80lei.
  10. CORECT! e adevarat ce spui.. demontez seara asta si fac comparatie Am demontat, si ambele sunt la fel,identice, toata chestia e doar in cilindru...am pus garnitura de chiuloasa de pe ala de 600 pe cel de 650 si vine la fel.
  11. am verificat si dupa cod de piesa s-ar potrivi.
  12. am iesit man. vezi poate vii la gratarel:P
  13. cel de 600 e din 85 si cel d 650 e din 87 ASA la prima veredere e identica. si tot DHC 4VALVE . ambele motoare e varianta A ca sunt si B si C dar astea sunt modele mai noi de ani.
  14. Salutare! Stie careva dak chiuloasa de kawasaki klr de 650 se potriveste pe motor de Klr 600? Ms!
  15. Urat!! Chiar ingrijorator! Am avut si eu 2 evenimente acu 2 ani, unu din vina mea,celalt vina mea ca aveam viteza si o neacordare de prioritate din partea unei doamne a fost suficient. Deci mare grija si atentie mare si la participanti la trafic.
  16. sa nu fie rument de presiune spart. nu are cum sa fie uscat odata ce tu ai turnat uleiul.
  17. marcy89

    Kawasaki Zx6r

    Seile sunt retapitate de userul dan_moto, un tip ff de treaba cu programare si fara intarziere.Manerul l-am luat tot de pe forum dar nu ma retin numele userului. E de pe un cbr f3 cu mici modificari.
  18. marcy89

    Kawasaki Zx6r

    Rezultatele hibernarii Pregatita de sezon, aceasta este jucaria mea.
  19. Am inceput cu stangu sezonu , sa speram ca se va termina cu dreptu. Insanatosire gabnica!
  20. O noua sincronizare nu strica.Cred ca relantiul tre sa fie un picut mai marisor(1200,1300)asa e al meu. Ai avut plinul toata iarna? Ai pus adetivi in benzina sa nu faca oxizi prin carburatoare?
×
×
  • Creează nouă...