lidi_moto Postat Ianuarie 23, 2013 Share Postat Ianuarie 23, 2013 An 1963 certificat,numar vechi,ofer fiscal.pret 900lei.tel:0762 679 952 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 Daca cumva te hotarasti sa il dezmembrezi, ma ai client la cateva repere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 (sper să nu deranjez) pariez că ataşul se dă primul, pe o sumă chiar consistentă... şi pariez şi un profesor că o să fie interesat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 eu zic ca seaua si tobele se vor da primele,in caz de dezmembrare,bineinteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Ianuarie 24, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2013 as prefera s-o dau toata deodata,dar sunt mai multi doritori de piese.sincer,n-am chef de facut pachetele.as prefera sa vina bikeru la poarta.dar,daca nu-i nici un cumparator pt. toata motocicleta,cred ca incepand de maine-poimaine se da pe bucati as prefera s-o dau toata deodata,dar sunt mai multi doritori de piese.sincer,n-am chef de facut pachetele.as prefera sa vina bikeru la poarta.dar,daca nu-i nici un cumparator pt. toata motocicleta,cred ca incepand de maine-poimaine se da pe bucati am vrut sa zic ca incepand de maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 (editat) nu is adeptu dezmembrarilor,dar daca e sa fie,m-as abona si eu la cateva piese.sa nu raman in urma ,ca, concurenta e mare deci piesele incercuite. Editat Ianuarie 24, 2013 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Ianuarie 24, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2013 deci,se dezmembreaza.spuneti ce piese doriti.farul nu mai este,l-a papat lupu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 Stopul si levierul de la decompresor (preturi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 carbelitoarele la ce pret sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 Cricul lateral ....laba de gasca...un pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniancu06 Postat Ianuarie 25, 2013 Share Postat Ianuarie 25, 2013 Un pret pt lampa stop de pe aripa spate? O iau cu aripa cu tot daca nu se poate altfel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Februarie 9, 2013 Autor Share Postat Februarie 9, 2013 poze dunlop 3.50/19 pt. marian94.daca n-or interveni modificari,maine pleaca motorul,barca atas,2 pneuri noi,saua fata,cricul lateral,etc au mai ramas piese de la ij.mai vand un releu nou nout 50lei releul s-a dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimz Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 nu is adeptu dezmembrarilor,dar daca e sa fie,m-as abona si eu la cateva piese.sa nu raman in urma ,ca, concurenta e mare deci piesele incercuite. Un pret pentru lampa stop? Sau un schimb cu una originala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 Ma intereseaza si pe mine seile, amandoua! Astept PM detalii. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Februarie 17, 2013 Autor Share Postat Februarie 17, 2013 seile s-au dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate