nokiaccr Postat Februarie 28, 2014 Autor Share Postat Februarie 28, 2014 astazi a sosit burtica ultimul articol pe care il asteptam sa ma apuc de vopsit ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 astazi a sosit burtica ultimul articol pe care il asteptam sa ma apuc de vopsit ... cat a costat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nokiaccr Postat Februarie 28, 2014 Autor Share Postat Februarie 28, 2014 burtica 62 euro cu tot cu transport 50 ea si 12 shipingul dar merita fiecare banut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 burtica 62 euro cu tot cu transport 50 ea si 12 shipingul dar merita fiecare banut vin sa fac si eu un mulaj dupa ea?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nokiaccr Postat Februarie 28, 2014 Autor Share Postat Februarie 28, 2014 nu stiu ce sa spun dar de ce nu o comanzi ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 nu stiu ce sa spun dar de ce nu o comanzi ?? am glumit,nush dc nu o comanda,vreau sa incerc sa o fac eu,adik incerc sa fac un mulaj dupa o burta de sv1000 al unui prieten din oras,vedem ce va iesi,daca nu voi vedea ce voi face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nokiaccr Postat Februarie 28, 2014 Autor Share Postat Februarie 28, 2014 nu am nimik cu tine ,nu vreau sa te descurajez dar am cat de cat habar de fibra de sticla nu ai cu ce sa faci masa compacta si tre sa pui multe straturi ca sa faci masa compacta cei care toarna industrial au niste prese vacumatice pentru a uniformiza stratul si apoi partea care trebuie sa fie finisata ceea ce ei folosesc un strat de nestrapol tu va trebui sa o finisezi cu chit de fibra (ai sa muncesti de o sa te taie apele si nu face ata cat face fata crede-ma),tu mulajul ai sa il faci din gips si gipsul o sa suga stratul de nestrapol (partea finisata) si se va lipi de mulaj ...treaba ta faci cum crezi dar ai sa imi dai dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 o sa fac matrita dupa spoilerul de sv,o sa ramana neted in interior,dupa care pe partea de interior o sa pun iar fibra cu stratismat si asa iese,si exteriorul o sa fie neted dupa care tie usor sa o finisezi. te-ai gandit sa iti schimbi amortizorul spate(rotativ)care cik e cu probleme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nokiaccr Postat Martie 2, 2014 Autor Share Postat Martie 2, 2014 tu lai schimbat ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 ink nu dar m-am apucat de proiect.am facut suportul care trebuie si ma interesez de amortizor spate de r1-04-06 sau r6 98-02 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 Pariez ca dupa ce termini de lucru la carene te apuci sa scrii fara mizerile de 'k' etc.asa e frumos si romaneste.si iti dau carenele mele sa le copiezi ca sa te premiez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 Pariez ca dupa ce termini de lucru la carene te apuci sa scrii fara mizerile de 'k' etc.asa e frumos si romaneste.si iti dau carenele mele sa le copiezi ca sa te premiez. o sa vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nokiaccr Postat Martie 2, 2014 Autor Share Postat Martie 2, 2014 cosmine te rog da-mi si mie poze, cote daca tot ai facut suportul pentru telescopul spate ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 (editat) a doua schema e calculat unghiul ce nu era pe prima,nu l-am facut eu ci la un prieten cu atelier de prelucrarea metalului. Editat Martie 2, 2014 de c0sminel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nokiaccr Postat Martie 2, 2014 Autor Share Postat Martie 2, 2014 piese dintrastea trebuiesc 2 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 doar 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate