ENDUROSTORE Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 (editat) Salutare ! Intalnirea prieteneasca din M-tii Fagaras -Transfagarasan/Piscu' Negru M-am gandit sa va anunt intai data, sa vad daca nu se bate cap in cap cu ceva...deci 24-25 AUGUST Anul asta m-am gandit sa bag si clasa hobby, care a fost neglijata anul trecut, dar care nu va avea un traseu preferential mai usor , ci va face doar o parte din traseul de experti.... Cred ca o sa avem si o clasa Profi...dar mai dezbatem problema... Va astept cu feed-back domnilor si domnisoarelor... Editat Februarie 7, 2013 de ENDUROSTORE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 nu te complici cu 3 clase, avand in vedere formatul de "prieteneasca"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Anul trecut a fost un eveniment superb. Este printre putinele locuri, unde m-am intors in acelasi an cu prietenii. Sper sa ne vedem cu bine... Venim !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Va astept cu feed-back domnilor si domnisoarelor... A fost perfecta prieteneasca de anul trecut, locatia si traseul de nota 10! Prezent si anul acesta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Februarie 8, 2013 Autor Share Postat Februarie 8, 2013 soso, prieteneasca sau altceva, organizarea ramane aceeasi si daca se poate fizic, atunci de ce sa nu multumesti cat mai multi prieteni enduristi?.... geza, bikere, multumesc si va astept cu drag ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 free bike team la start..si seara la foc..prezenti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 Frumos, daca faci si traseul de hobby o sa venim si noi astia mai batrani Nu de alta, dar sa tragem si noi un pic de fiare, ca sa mearga berea si cantatul seara la foc, altfel n-are niciun sens doar sa-i vedem si auzim pe altii cum se dau... Data stabilita e perfecta , vara la munte racoare cand e canicula in tara. Plus ca nu se suprapune cu niciun alt eveniment enduristic anuntat. Bravo Vali, bine gandit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Februarie 10, 2013 Autor Share Postat Februarie 10, 2013 Frumos, daca faci si traseul de hobby o sa venim si noi astia mai batrani Nu de alta, dar sa tragem si noi un pic de fiare, ca sa mearga berea si cantatul seara la foc, altfel n-are niciun sens doar sa-i vedem si auzim pe altii cum se dau... Data stabilita e perfecta , vara la munte racoare cand e canicula in tara. Plus ca nu se suprapune cu niciun alt eveniment enduristic anuntat. Bravo Vali, bine gandit ! DA, Bogdane...cum am spus...traseul de hobby va avea si pasaje de experti, dar fiind mai scurt, merita sa tragi putin si sa-l termini....este o experienta frumoasa. si da...m-am gandit si sa nu se suprapuna peste ceva.... sper sa ne vedem acolo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfredo Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 Da domnilori faceti o treaba faina imi place, in caz ca imi permite timpu o sa vin si eu cu cati-va prieteni daca ne primiti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Februarie 11, 2013 Autor Share Postat Februarie 11, 2013 Da domnilori faceti o treaba faina imi place, in caz ca imi permite timpu o sa vin si eu cu cati-va prieteni daca ne primiti ! va primim cu placere ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 hop si eu !!!din nou ! locatia ma inebunit super frumos si traseul marcat din belsug !!!!!sustinut si f frumos *prima parte a 2 ma m tirat ca venise mama cu placinte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 sper sa ajung, prea e lumea excitata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 hop si eu !!!din nou ! locatia ma inebunit super frumos si traseul marcat din belsug !!!!!sustinut si f frumos *prima parte a 2 ma m tirat ca venise mama cu placinte. pai ai pierdut cireasa de pe tort mai Teo ))))) in partea a doua incepea lambada hop si eu la spritz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Martie 1, 2013 Autor Share Postat Martie 1, 2013 hop si eu !!!din nou ! locatia ma inebunit super frumos si traseul marcat din belsug !!!!!sustinut si f frumos *prima parte a 2 ma m tirat ca venise mama cu placinte. al naibii hodorog.... a fost prea lenes si s-a bagat la bere la jumatea zilei.... sper sa ajung, prea e lumea excitata.. ce soso, tu mergi doar la alea cu feed-back bun ?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmodogagnita Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 la competitile oficiale merg la hobi dar la tine vin la profi si m-ai aduc si citva sustinatori care sa ma ajute e bine ? si inca ceva vreu sa ma dau la dublu cu Gheza ca are aparat misto ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Martie 2, 2013 Autor Share Postat Martie 2, 2013 la competitile oficiale merg la hobi dar la tine vin la profi si m-ai aduc si citva sustinatori care sa ma ajute e bine ? si inca ceva vreu sa ma dau la dublu cu Gheza ca are aparat misto ! daca te dai cu gheza esti asigurat de album foto beton ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 Dacă rămâne pe 24-25 august atunci vin și eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Martie 2, 2013 Autor Share Postat Martie 2, 2013 Dacă rămâne pe 24-25 august atunci vin și eu! ramane ! nasule, iti pastrez nr 1 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 Cam așa! Când încep înscrierile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 Deci au inceput aranjamentele? Lasa ca noi plecam ultimii, ca data trecuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Mai 13, 2013 Autor Share Postat Mai 13, 2013 Deci au inceput aranjamentele? Lasa ca noi plecam ultimii, ca data trecuta. LIVANE, eu te-as lasa sa pleci primul dar ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Stai linistit ca tot ii bat!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Mai 14, 2013 Autor Share Postat Mai 14, 2013 Stai linistit ca tot ii bat!!!! asta-i spiritu' !!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 pai da nenea vali, nu am timp de experimente, prefer sa fac discovery doar in padure, nu la curse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate