Sari la conținut

cosmodogagnita

Membru
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2000
  • Motocicleta
    KTM EXC 300
  • Club
    ENDUROROM CLUB AGNITA

Informații profil

  • Motociclete detinute
    yamaha 400, suzuki DR 300

cosmodogagnita's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. vind KTM an fabricatie 2007 inmatriculat cu electromotor-hanguarduri-mous fata,spate-rezervor 11 L
  2. nu stiu dece anul acesta au fost multe intinsaturi fata de ani trecuti cind au fost m-ai putini concurenti dar urcari si coboriri m-ai frumoase , poate acesta sa fie motivul nr. concurentilor ?
  3. la competitile oficiale merg la hobi dar la tine vin la profi si m-ai aduc si citva sustinatori care sa ma ajute e bine ? si inca ceva vreu sa ma dau la dublu cu Gheza ca are aparat misto !
  4. Cei care vor plimbare sa se plimbe intii in jurul casei lor si sa invete sa mearga pe motor. Eu am plecat in prima zi de traseu pen ultimul si am ajuns in finis al 11 iar pe traseu am intilnit concurenti care stateau pe spate sa se odihneasca dar erau cu tigarea in gura s-au altii cu cauciucurile ca in palma si la sfirsit dau vina pe organizatori caci au facut traseul prea greu dar asta nu este adevarat sunt concurentii devina caci nu au caracter de conpetitor venind la un concurs ne pregatiti.Nu vreau sa dau sfaturi nici unui concurent dar sa avem pardon este cupa de HARD ENDURO .Salutari tuturor si la cit mai multe concursuri .
  5. Baietiii ! Felicitari pentru traseele facute pentru noi au fost excelente si sustinute asa cum le place enduristilor adevarati.O cupa cu o organizare buna si concurentii pe masura ,chiar daca ne-a si plouat a fost frumos.Daca se poate afisati pe sait si rezultatele multumim mult
  6. Pot sa aduc si niste hobisti hobisti sau sai las acasa mie frica ca nu fac fata si apoi ma cearta pe mine cai prea greu ne vedem la (brifing)
  7. am eu dar le prelucrez acuma le pun zilele astea
  8. Pentru asa o curs trebuie sa fi antrenat bine. Bravo baieti si fete ,felicitari organizatorilor si concurentilor. Ne-am simtit bine si am plecat acas cu vinatai
  9. Ai ziua o data cu mine ca si ieu am tot pe atuncea ziua (taurii )de sunt organizatorii tot mahmuri dar sunt tot timpul intre primii 18 poate gresesc socotelile ?????
  10. Inportant e sa ne simtim bine caci asa ies competitile faine. Lasam pe alti sa traga la podium noi
  11. Aia sunt meseriasi care merg si pe ploaie si moale nu vitezomanii care fac praf,deaia sunt destui
  12. Eu am un Suzuki 350 DR ca un bivol te duce,nu se strica si il gasest si la bugetul pe care il ai. Il am de 8 ani si nu am investit far in consumabile si am facut cu iel 28000 km numai in teren prin munti Fagarasului.A trebuit sa lupte si el. Este foarte fiabil. Eu il am si cu sistemul SHC. Incearca unul si ai sa te convingi. Cu iel m-am invatat si acum am trecut pe KTM exc 300 dar nu teas sfatui pentru orele care te dai tu sati iei KTM exc 300 e prea agresiv ptr tine. Iti trebuie experienta pentru asa un motor. Sa ai bafta si sa fi multumit de motorul care til iei
  13. Am vrut sa va cunosc si eu o data sint din Agnita poate dam o tura inpreuna sint momentan in germania dar vin pe 30 aprilie acasa.

  14. Sunt curios citi dintre ei termina prima zi. Prea vinjosi sint sa se inscrie toti intr-o clasa .
  15. Motane dar aveti un spatiu extraordinar si ptr corturi sa vina si cu cortul de acasa si prin padure avem toti loc unul pe linga celalalt. Ce fain e cind te tot intreci unul cu celelalt mergi mai cu spor .
×
×
  • Creează nouă...