Vizitator Ravishing Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 (editat) Din cei cu care am mai fost la termale. Care ai chef de o iesire in uichendul 23-24 Februarie sau 9-10 Martie? Putem pleca si de vineri dupa-amiaza daca e posibil. Editat Februarie 15, 2013 de Ravishing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 ar fi mers o ieseala la termale din pacate e greu cu capitalul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 Din cei cu care am mai fost la termale. Care ai chef de o iesire in uichendul 23-24 Februarie sau 9-10 Martie? Putem pleca si de vineri dupa-amiaza daca e posibil. Sal . Ma intereseaza navigatia ..........am postat pe PM niste antrebarii . Seara buna . Vik. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 luna viitoare pe 22-24 se organizeaza o iesire la termale cu cazare la hanat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate