Jump to content

vik55

Super Membru
 • Content Count

  1,148
 • Joined

 • Last visited

About vik55

 • Rank
  Avansat

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti.
 • Motocicleta
  ,,,,,,,,,,,
 • Club
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,

Recent Profile Visitors

1,175 profile views
 1. Ok cred ca mai am nr tel sun maine dim pe la 8 .
 2. Daca ma primesti in TARLA zi -mi si mie este de off asta cu transbucegi , parca nu erai pe segmentul asta . Daca este buc > sinaia > piatra arsa Ok ma bag la 8:30 / 9 .
 3. Sal . Parca as iesi si eu dar ceva mai pe la munte la racoare nu se poate monsieur,,,,,???
 4. Numai pe autoband [ GSA ] Asterdam > Buc in 26 de ore fara vrajeala . . Cred ca de aceia costa GSA-ul cat costa .
 5. Maine putina plaja la Shabla plecare 8 : oo fix ,daca se mai baga cineva [ Alex mai traiesti ? ] decolarea la 8 : oo de la ultima benzinarie de pe theodor pallady . Asta este tot , la 10 : 30 sper sa fim pe plaja , avem timp de baie ,un peste si o bere , in functie de vreme si dispozitie pe la 18 spre casa .
 6. Moto: DL650 ???? asta ce pitpalacul meu este frate ,,,,, este de A1 ? Admin oprim si noi "accesul direct"? Ok eu stop .
 7. stai ca opresc acum si ce caruta aveai frate ???
 8. corect gogule cine stie cunoaste dar crede-ma din viteza hai mai baga ceva ,,,,,
 9. Faca-se voia ta. Cristi e numele nu dude,alune,etc Mai nene ma doare burta de ras ,,,,, cum a putut s a puna botul copilul asta din Nt .
 10. Gogule daca ai terminat liceul hai ca te iau la mine la firma . Ne intelegem noi cu banii pe bune acum fara misto .
 11. Ei da asa frate mai venim de acasa .
 12. IPHONE ,,,,, intelectualule ,,,,,te-am adus la disperare .
 13. Facand un mic rezumat, constat urmatoarele, la rece: -Nguyen e mai ceva ca google,le stie pe toate. -Lucica e foarte vertical cu bautura, il propun drept urmatorul Papa. -Goe si Paca sunt pinguinii de serviciu mobrism.ro. -Xael este in continuare fan clorofila. -Daca a venit si Cristinel,zis si oracolul capitalei, ati belit ciocanu' ,nu mai mergeti cu mobra, de frica! Legenda spune ca filmul matrix este bazat pe faptele lui, nu ne bagam. -WotRU2Me,om, si a asumat vina pentru tot, mai putin pentru faptul ca a postat aici= "injectia letala, boss". Bine bre si IO ??? In cazul acesta propun o iesire in weekend spre NT [ plecare 7: 00 am OMV Colentina ] intr-un scop caritabil / religios si anume botezul si ungerea intr-o cristelnita [ cu vin otetit ] a preafericitului intelectual bugetar Lucica urmatorul PAPA . Lista este deschisa pentru toti privatii si somerii din Ro. 1... 2... 3... 4...
 14. Mai baieti oameni si moldovenii in trecut forumul asta era mai animat mai viril vad s a racit / muiat rau de tot ,,,, pacat mare pacat si pana la wee ,,, mai este destul . .
 15. 1 " Cine vrea sa ma pupe-n el, ii dau adresa in privat ". ,,,,,,,,Lasa si tu acilea adresa mai PARAZIT BUGETAR ,,,,,,,? 2 Sex:Male Locatie:Bucuresti / Berceni Moto: Ninja 300/2013 Numar: - Club: - Poate poate ,,,,, si tu frate .
×
×
 • Create New...