free3ady89 Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 Are cineva idee unde gasesc asa ceva? Sau daca rezista un rulment cu ace in locul ei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
belogerer Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 Iti recomand sa ii contactezi pe cei de la automobile bavaria. Eu de acolo mi-am mai luat piese pt a mea si am fost multumit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nyc29 Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 (editat) exista kit de reparatie si eu am patit la fel cu un DRZ am comandat de la www.mx-parts.ro, dar si alte magazine moto aduc la comanda Editat Februarie 19, 2013 de nyc29 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 Ce an de fabricatie si ce model ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free3ady89 Postat Februarie 20, 2013 Autor Share Postat Februarie 20, 2013 wr/e 125 din 2000' , am rezolvat cu un rulment cu ace si cu o bucsa facuta pe strung ...sper sa tina , la prima vedere se prezinta bine . Multumesc de ajutor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate