CUXI Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Vand Simson Sport dezmembrat.A fost dezmembrat pentru reparatie si a ramas asa. motorul si cutia de viteze sunt intregi,exista magnetou carburator si dinam. nu are acte. pret 1000 lei..oarecum negociabil relatii la telefon 0748.548.362 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 ceva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Februarie 21, 2013 Autor Share Postat Februarie 21, 2013 dupa cum ziceam mai sus,motocicleta este dezmembrata. pot face poze la cadru,roti motor+cutie viteza. sau eventual poza la toata gramada de fiare care momentan este in cutii de banane. cine este interesat mai bine vine la fata locului si vede cu propriul ochi ce este de vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marina8282 Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Prin cutiile de banane, ai cumva vreun ambielaj bun? Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_unu Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Motorul este complet? "la cheie" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanceamihai46 Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 Prin cutiile de banane, ai cumva vreun ambielaj bun? Merci. Sunt posesorul unui ambielaj bun fara joc,al unui bloc motor cu axa cu came,tacheti ,pompa de ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fricz-ko Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 Si nu vrei sa-ne zici si un pret pentru care erai sa dispus sa te desparti de ei?? Eventual si niste poze?? Merci Fricz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanceamihai46 Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Si nu vrei sa-ne zici si un pret pentru care erai sa dispus sa te desparti de ei?? Eventual si niste poze?? Merci Fricz Se mai vinde si o chiuloasa cu culbutori.Pt. pret nu stiu cat sa cer .Astept propuneri Se mai vinde si o chiuloasa cu culbutori.Pt. pret nu stiu cat sa cer .Astept propuneri Se mai vinde si o chiuloasa cu culbutori.Pt. pret nu stiu cat sa cer .Astept propuneri.Poze dupa sarbatori ,sunt plecat din localitate Si nu vrei sa-ne zici si un pret pentru care erai sa dispus sa te desparti de ei?? Eventual si niste poze?? Merci Fricz Am pus niste poze la SIMSON. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate