Sari la conținut

marina8282

Membru
  • Număr conținut

    76
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    Simson awo sport '61, Mobra Hoinar

marina8282's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Ce (cuvant jignitor) Dl.Festina, imi mai si facea teoria combinatiilor. (cuvant jignitor)! Tanti marina nu suntem la piatza, recidiva se pedepseste si mai aspru. Vedeti-va va rog de motosicli si lasati forumul, tanti marina, daca sunteti paralela cu politetea.
  2. Din momentul in care singura regula e cea impusa de donator, nici nu e nevoie sa ma scuz ori sa mai argumentez ceea ce am spus anterior. Raspunsul este continut in afirmatia Dvs. anterioara. Nu sunt samsar, revanzator ori nimic altceva decat un pasionat de 'fiare'vechi pe care incerc sa le readuc la conditii impecabile. Conditia Planetei 'mostenite' este aproape de remat: cadru si motor. Intentia mea fiind sa folosesc adaptand toate piesele in discutie. Privind evolutia discutie nu cred ca voi putea avea aceste piese pentru simplu fapt ca nu ne cunoastem ori ca nu am atatea clase ca Dvs. ori pentru ca simplu donatorul alege destinatia, lucru care contrazice notiunii de donatie pe un forum deschis membrilor- prescurtat a combinatiilor. Cred ca timpul petrecut acestui dialog depaseste valoarea bunurilor. Multumesc.
  3. Scuze, insa am raspuns de pe tel. din trafic. 1. Piesele se doneaza, corect? 2. Detin o plabeta 5, recent dobandita, cu mari lipsuri de la o ruda de la tara. 3. Apobat? Fara sa stric combinatiile de pe forumul asta, pentru o donatie se aplica regula primul raspuns, primul servit ori pe cine alege donatorul? Merci.
  4. Subscriu, e pacat cand poti investii atat de mult intr-o restaurare sa nu iasa ca si originala. Insa e una din cele mai frumoase Mobre. De ce o vinzi? Eventual fa si tu poze la ce piese mai ai ramase, daca ai disp. Thx
  5. Eu nu vand ci cumpar, insa ieftin. Asta se face pe criza! Cat se poate de sincer,...,chiar m-a amuzat discutia cu tine unde la inceput m-a iritat. De unde am plecat si unde am ajuns - o remarca facuta de mine cuiva ajunsa la o disputa (diferita dialogului) ori polemica cu tine. Sunt in trafic cu masina (nu clasica) in drum spre casa de 2 ore si chiar timpul a trebut mai repede. Poate ne si vedem odata sa-ti arat cate ceva din alea peste 8 clasice pe care le detin (8 restaurate si 2 in curs). Si fara suparare, mai sunt si alti fani ai Mobrei, chiar este o motoreta clasica. Am ajuns, oseara buna!
  6. Se pare ca nici definitia "dialogului" nu o cunosti. Am remarcat nivelul tau. Oboseste-te cu altii "prietene". Vreau sa gasesc moto abandonate pe acest forum...si nu altfel ca din pacate in drumurile mele nu vad moto abandonate, insa imi face placere sa le restaurez fara un casting din asta. Detin peste 8 moto si masini clasice de care ma bucur in fiecare. Ceea ce nu-mi face placere este "dialogul" cu tine.
  7. Iti multumesc de pretenie, dar nu e cazul. Cunosti definitia cuvantului abandonat(a)? Vreau sa contribui pozitiv prin a gasi moto abandonate.... cum sa fac asta pt acest IJ cu acte, proprietar un pret de topic aferent vanzarilor si un Taz1 care recomanda....?!?Nu-i asa ca e in regula?? Din nou... ! Nu te mai obosi sa raspunzi...nu pt mine anyway. O sa debifez urmarirea acestui topic. Merci.
  8. Ce localitate e "tara" unde o ai? Merci
  9. Sal., cine-mi poate vinde o pedala de frana pentru Mobra. TY
  10. Salutare, Doresc o cotatie de pret pentru toba. Pe langa asta te rog sa potezi poze detaliate cu ea, demontata, cu sitele scoase, etc. Scuze insa este creat un precedent si e bine sa evitam ''tepele''. Merci.
×
×
  • Creează nouă...