rados Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 cred ca aici e cel mai bun loc de a gasi ce-mi trebuie . caut ferodouri sau saboti de tabla cu tot cu ferodou nou pe ele ,. am rotile pe 19 . daca aveti doar ferodourile e ok ca pot sa le bat pe cele vechi daca sunt sabotii clasici de tabla iar e ok ca am luat de aluminiu si nu cad pe locasul lor. imi trebuiesc 4 bucati. multumesc anticipat ptr ajutor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Noiembrie 16, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2006 (editat) va rog sa va uitati prin ograda poate ma puteti ajuta Editat Noiembrie 16, 2006 de rados Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misha' Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Sal ! Mai mai aveam o pe acasa asa ceva printr-un sac , dar in Br. Saptamana viitoare ajung pa acasa. Vb atunci daca e si ti le aduc la bucale. Dar ma intreb de ce nu iti merg astea de aluminiu ca eu am tot roti de 19 si au mers perfect. A trb sa pilesc un pic ferodou ca sa intre da dupa aia a fost ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Noiembrie 20, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2006 multumesc fff mult de ajutor . nu cad in locas au altfel capetele nu erau probleme de ferodou la cele de aluminiu. iar nicaieri nu am gasit clasicii saboti de tabla cu atit mai putin cu ferodou nou pe ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate