brrrrrrr Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 Asa cum spune si titlul cumpar diverse piese de BMW/EMW R35 (lista e una foarte lunga), cumpar atas Stoye si un atas IJ 56 sau chiar Duna. Astept oferte pe PM,multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 (editat) salut am telescoape spate de emw daca vrei. acum imi fac autocolantele de pe motocicleta daca ai nevoie zi-mi si iti fac si tie,mi-am facut rost de toata descrierea motocicletei (coduri repere si poze) cred ca am un rand tiparit in plus daca vrei. 0744835877 e nr meu sa povestim alte detalii si preturi. toate cele bune Editat Martie 2, 2013 de sorinmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brrrrrrr Postat Martie 11, 2013 Autor Share Postat Martie 11, 2013 Multumesc, telescoapele spate sunt una din putinele chestii ce nu imi lipsesc, asta in cazul in care ale mele sunt in regula. In rest am nevoie atat de o gramada de piese cat si de orice informatie. O sa revin cu un telefon peste cateva zile, sunt in concediu si nu folosesc telefonul perioada aceasta. Multumesc inca o data, toate cele bune! Am uitat sa specific, pot sa ofer la schimb diverse piese moto sau unele motociclete complete. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 Ceva piese de grup sau grup complet,nu ai in plus?Pe bani sau alte piese de emw la schimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brrrrrrr Postat Mai 21, 2013 Autor Share Postat Mai 21, 2013 Ceva piese de grup sau grup complet,nu ai in plus?Pe bani sau alte piese de emw la schimb. Salutare, am doar o carcasa de grup, nu cred ca te ajuta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 Telescoapele ce le aveam de emw s-au dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate