Sari la conținut

brrrrrrr

Membru
  • Număr conținut

    56
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

brrrrrrr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut! Imi poti spune un pret pentru cadrul de Simson cu acte? Mai ai si alte piese de Simson? De unde esti exact? Multumesc. Vlad

  2. Am un cadru cu acte de Simson Sport de vanzare. Pm pt. detalii.
  3. Va salut! Are cineva idee de la ce provin roata si saua? Multumesc. » Post actualizat in 11 May 2017 16:59 niste noutati cu semne de intrebare
  4. Va salut! Detin o motocicleta fabricata in 1971 cu acte germane (nu a fost inmatriculata in Romania) si as dori sa aflu care sunt avantajele in cazul atestarii acesteia ca si vehicul istoric. De asemenea v-as ruga sa-mi spuneti pe scurt care sunt costurile aferente si pasii de facut in vederea atestarii. Am scris deja un mail catre comisia tehnica si mi s-a raspuns ca gasesc toate aceste informatii pe site. Incerc si aici pentru ca atat inainte de a scrie mailul cat si dupa primirea raspunsului am incercat site-ul. Nu am gasit ceea ce cautam. Multumesc anticipat. Ovidiu
  5. Va salut! Ma ajuta cineva sa identific aripa si roata din imagini? Roata este pe 19. Multumesc.
  6. Carcasa magnetou Zundapp KS750 sau BMW R75. De vanzare sau schimb cu alte piese. 0744254042
  7. Multumesc, varianta asta o aveam deja in vedere, am zis sa incerc si pe ale noastre meleaguri... Am uitat sa precizez ca astept oferte aici sau la 0744254042.
  8. Asa cum spune titlul caut sa achizitionez una din variantele de mai sus sau ceva similar. Ma intereseaza neaparat acte si stare cat mai buna cu putinta. Multumesc.
  9. Caut sa achizitionez roata spate sau butuc Emw R35. Ofer in schimb bani sau alte piese pentru diverse modele. Multumesc.
  10. Caut sa achizitionez roata spate sau butuc Emw R35. Ofer in schimb bani sau alte piese pentru diverse modele. Multumesc.
  11. Vand sau shimb cu altele un atas incomplet si o furca de asemenea incompleta de K750. Piesele se afla in judetul Arad. Detalii pe pm sau la 0744254042.
  12. Salut! Multumesc de ajutor, motorul nu e al meu, e al unui amic si da, il vinde. Fa-mi o oferta pe pm si discutam. Toate cele bune!
×
×
  • Creează nouă...