radu_moto Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Salut, Daca il cunoaste cineva pe Baba Ramon Raul din Timisoara, locuieste pe str. Adam Mickievicz, am nevoie de un numar de telefon de la el, am cumparat o masina si a fost si a lui, am nevoie de cateva lamuriri despre acte, fiscal etc, vreau sa inmatriulez masina si incerc sa dau de toti proprietarii. Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mrija Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Da si tu in tribunal si iei hotararea judecatoreasca in 2-3 saptamani pt neprezentarea fostilor proprietari, tine aia loc de fiscal, de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_moto Postat Martie 7, 2013 Autor Share Postat Martie 7, 2013 Da si tu in tribunal si iei hotararea judecatoreasca in 2-3 saptamani pt neprezentarea fostilor proprietari, tine aia loc de fiscal, de tot In prima faza vreau sa iau legatura cu fiecare in parte, cred ca ne vom putea intelege, in ultima instanta probabil ca va trebui sa merg la tribunal si sa iau o hotarare judecatoreasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario Mro Postat Mai 25, 2016 Share Postat Mai 25, 2016 (editat) Salut Radu, Poți să îmi spui si mie cum ai rezolvat pana la urmă ?. Întâmplarea face ca acum cumpărat o mașină de la el si umblu si eu după acte. Lasă mi și mie aici sau pe e-mail un mesaj si eventual un nr de contact (marionut2808@gmail.com) Editat Mai 25, 2016 de Mario Mro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate