Sari la conținut

Mrija

Membru
  • Număr conținut

    75
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    Suzuki GSX 750 R

Mrija's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multumesc de sfaturi. Mi-a soptit cineva ca jos este o bobina de incarcare care e posibil sa fie dusa, oricum astept sa revina mecanicul, sa vada daca aia e problema intradevar si sa o rebobinez daca e. Ce imi pare rau e ca daca problema e de la stator, am dat aiurea 500 deli pentru primul releu de incarcare si probabil acum s-a stricat si releul asta.... Am sa revin cu detalii cand gasesc buba. PS: o sa verific ncarcarea maine dimineata, sa vad daca e intradevar dus releul si la rece si la cald. Dar pana la urma, am vreo sansa sa fie releul functional si problema sa fie strict din stator?
  2. Salut, de vreo 2 luni m-am upgradat de la gixxerica al meu din 90 la un srad din 99 pe injectie. La un moment dat am ramas fara baterie, am verificat incarcarea si nu incarca, am mutat bateria pe gixxerica din 90, care incarca perfect. Am schimbat releul de incarcare (500 lei jeez) acum 2 saptamani, problema a disparut. Dar azi la fel, nu mai incarca. bateria incarcata si verificata, tine, deci asta o scot din ecuatie. Cine e binevoitor sa-mi dea si mie un sfat ca nu stiu care poate sa fie problema. PS. In mers am lumini si tot ce trebuie, cu intensitate normala desi alea ar trebui sa mearga de pe baterie (lol?) dar bateria este mereu descarcata pentru ca nu am incarcare .... ma depaseste problema. Mecanicul la care ma duc e in zah honey moon .... PPS: Cand il pornesc se chinuie la automat o tura maxim o tura jumate dupa care nu mai am curent pe bord. De pornit, porneste impinsa. Sau daca ii dau curent o ia la sfert de tura. Multumesc !
  3. Mrija

    Accident Mesteacan

    Edit: Este vorba de Atti Lorincz, intructor cu multa experienta in spate. RIP !
  4. Mrija

    Accident Mesteacan

    http://www.emaramures.ro/Stiri/85696/ULTIMA-ORA-TRAGEDIE-IN-TRAFIC-Motociclist-mort-intr-un-grav-accident-produs-pe-Mesteacan Pentru cunoscatori, mi s-a comunicat din surse neoficiale ca ar fi vorba de Attila, intructorul cred ca de la Miadi. cand stiu ceva concret va anunt. Daca e el, tocmai ce devenise tatic. Condoleante.
  5. Mrija

    Accident Mesteacan

    Julien parca are rosu cu alb... mai mutle detalii se poate ? El se da pe Mesteacan ft mult
  6. Wow, frumos !! Detalii despre vreme, asfalt ca despre peisaje, jos palaria ! La cat mai multe !
  7. Mrija

    Suzuki Gsx-R 750

    Salut, eu am inceput pe exact aceeasi motocicleta ca si tine, ai grija numai la acceleratiile bruste, de mers merge dar astea sper sa la inveti in timp, sa nu sari repede cu mana in gaz PS: Arata frumos pt varsta ei, sa va intelegeti bine
  8. Verifica incarcarea, eu pateam la fel, dar la mine era bateria de vina, era foarte slabita. La tine problema e din electromotor. Fa-i o fiagnoza la un mecanic.
  9. Felicitari pentru Video, e frumos acolo. Muzica merge bine cu tema. La mai multe.
  10. @l.u.v. Salut, pe faza scurta functioneaza un bec, cel din dreapta cum te uiti din fata la ea iar pe faza lunga functioneaza cel din stanga (faza lunga) si cel din dreapta (faza scurta) Becul de faza scurta functioneaza doar cand e aprinsa faza lunga. In rest nu. Am pus un ohm-metru la bec, cand ii dau comanda de faza scurta, nu indica voltaj pe bec, dar cand ii dau comanda de faza lunga atunci indica. Am incercat si cu un alt bec si face la fel.
  11. Salut, azi am intampinat o problema ciudata, faza scurta nu functioneaza (becul nu se aprinde), dar pe faza lunga functioneaza si becul de faza scurta. (2 becuri separate) martorii din bord functioneaza. Ceva sugestii cum sa remediez problema ? inafara de a merge pe faza lunga constant. Cheers ! PS: Moto din semnatura an '90.
  12. Da si tu in tribunal si iei hotararea judecatoreasca in 2-3 saptamani pt neprezentarea fostilor proprietari, tine aia loc de fiscal, de tot
  13. Mesteacanul ala e facut super de vreo 5 luni incoace
  14. Tocmai ca de aia am si intrebat, ca sa fiu lamurit. Iar pe lista de prioritati au urcat pe primul loc cauciucurile. Apropo de guma mea, dupa ce s-a curatat de mizerie arata asa. Daca nu m-am inclinat pe ea ..... Subiectul este incheiat. Voi cumpara alte gume. Multumesc pentru lamuriri !
×
×
  • Creează nouă...