iulian_macarii Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Salutare! Ma puteti ajuta sa gasesc anvelope SH cu dimensiunile 150/60/17? De preferinta ceva cat mai moale... Am folosit sezonul trecut Bridgestone BT 003 si Pirelli Super Corsa si am fost foarte incantat de ele ( mai ales de BT-uri ), insa nu imi mai permit anvelope noi anul asta. Poate cunoasteti pe cineva care aduce de afara anvelope rulate pe circuit dar in stare decenta. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 E suficient sa dai un search si aici pe forum,sunt o gramadenie de anunturi cu vanzari anvelope sh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_macarii Postat Martie 10, 2013 Autor Share Postat Martie 10, 2013 E suficient sa dai un search si aici pe forum,sunt o gramadenie de anunturi cu vanzari anvelope sh Am cautat, dar se pare ca nu are nimeni ce caut eu. De aceea m-am si gandit sa intreb aici, poate detinatorii de supermoto stiu mai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Mira-m-as sa nu gasesti ce cauti,doar de timp in acest sens ai nevoie.spor la cautari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burimarian Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Salut am eu anvelopa spate marimea 150/60r17 M/C 66H dot 2010 PIRELI folosit uzura 10, 15 % Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 e cam panica cu slikurile, clasa mica nu prea mai alearga afara sa facem si noi rost de un 110 sau 150-160... poate ceva gume de ploaie sa mai gasesti ratacite pe la unu care nu stie ce vinde ca altfel... e numai piloti pe strazile noastre si nu suporta decat de la 2012 in sus, cica aluneca daca sunt mai vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 ASm eu un prieten care se ocupa cu caucioace...si eu am nevoie de slickuri de marimea aia.......cum fac rost de ele cum dau de veste pe aici.....sa fi pe faza.....se asteapta inceputul sezonului pe pista....de acolo se aduc:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate