Sari la conținut

iulian_macarii

INACTIV
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Husqvarna 610 SM

Informații profil

  • Motociclete detinute
    CBR 125, R6, Husqy 450 SMR

iulian_macarii's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Apreciez initiativa si te felicit. Numai ca anuntarea unui asemenea eveniment cu doar 2 zile inainte nu mi se pare incurajatoare pentru cei ce doresc sa participe, in special pentru cei din provincie. Mai ales intr-un sezon in care acesta e singurul eveniment supermoto. Oricum, sper sa iasa ceva frumos. Abia astept sa vad ceva poze si videoclipuri. Bafta si distractie placuta participantilor!
  2. Salutare! Vin cu un link util, incerc sa il fac popular: Concluzia filmuletului este ca schimbarea benzilor si faptul ca ne bagam primii la semofor nu face decat sa fluidizeze traficul pentru automobilisti. Si vin si cu o intrebare: vine maine la amiaza cineva la circuit? Tariful pt Joi ramane ca cel de anul trecut: 25 RON/ora
  3. Suspensia e reglabila la ambele modele, atat pe detensie cat si pe compresie...eu merg cu suspensia foarte rigida si seaua originala, tocmai pentru a-i pastra agresivitatea specifica. Din acest motiv prefer si 450-ul...e mai agresiva. Dar cu suspensia reglata pt confort si o sea moale, parerea mea e ca ar trebui sa te orientezi spre motocicleta mai putin puternica si agresiva, si mai putin costisitoare de intretinut si achizitionat: 610-le. Pentru ca la un mers normal, nu vei sesiza nicio diferenta majora. Doar cand tinzi spre extreme faci diferenta. Iar in cateva sezoane, cand ii vei da de gust, poate o sa treci la ceva mai agresiv. Daca te mai pot ajuta cu orice alte detalii, da-mi un pm si vorbim la telefon. Bafta!
  4. Salut! In calitate de posesor de Husky 610 SM si de fost posesor de Husky 450 SMR (foarte asemanatoare cu 510 SMR ), m-am gandit sa imi impartasesc pararea...poate te va ajuta cu ceva. Sa incep cu 450-ul...e motocicleta mea preferata pe care am mers vreodata. Am avut-o un sezon si in afara de schimbul de ulei ( la 1500 km ), nu am avut nicio problema cu ea. Din pacate, am fost nevoit sa ma intorc in tara, si aici intamplarea a facut sa imi iau un 610 SM. Nu e la fel de puternica, nici la fel de manevrabila, dar tot o iubesc la nebunie. Iar cand inveti sa o pilotezi cum trebuie, iti va da un sentiment aparte de mandrie si bucurie. Imi da dureri mari de fund si de umeri cand ma dau toata ziua, iar de iesit din oras,la drum drept, nici nu iti recomand. Schimbul de ulei il fac cam la 2500-3000...Probleme am avut cu ea...multe! Partea electrica e varza, mi s-a stricat si releul de incarcare si bordul. Cu toate astea, mereu imi pune zambetul pe buze. Nu ai cum sa dai gres alegand un 610 SM Succes in gasirea motoretei!
  5. Am cautat, dar se pare ca nu are nimeni ce caut eu. De aceea m-am si gandit sa intreb aici, poate detinatorii de supermoto stiu mai bine...
  6. Salutare! Ma puteti ajuta sa gasesc anvelope SH cu dimensiunile 150/60/17? De preferinta ceva cat mai moale... Am folosit sezonul trecut Bridgestone BT 003 si Pirelli Super Corsa si am fost foarte incantat de ele ( mai ales de BT-uri ), insa nu imi mai permit anvelope noi anul asta. Poate cunoasteti pe cineva care aduce de afara anvelope rulate pe circuit dar in stare decenta. Toate bune!
×
×
  • Creează nouă...