Pitzy Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 Deschid acest topic cu speranta ca mai e cineva pe aici cu modelul asta. Am vazut vreo 2 la vanzare deci nu sunt singur . Mai trebuie decat sa ne cunoastem . Eu sunt Valentin (Pitzy) 32 ani si am jucaria de 1 an si 6000 km . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z3US Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 (editat) un TDM in miniatura Editat Martie 21, 2013 de Z3US Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skf Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 Salut..am avut eu una..da` modelul mai vechi..si acum e la un prieten..daca vrei..il pun in legatura cu tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pitzy Postat Martie 21, 2013 Autor Share Postat Martie 21, 2013 Salut..am avut eu una..da` modelul mai vechi..si acum e la un prieten..daca vrei..il pun in legatura cu tine ok .Mersi .Chiar te rog . ma intereseaza sa stiu cam ce pica la ele, unde se gasesc piese etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinS Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 Da...frumusica foc. Dupa o perioada o sa vrei ceva mai mare si atunci stii ca TDM 850 sau 900 sunt alegerea ideala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budulea Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 Salutare! Faina jucaria ...am si eu ceva asemanator...o honda varadero de 125. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P3trutz Postat Martie 31, 2013 Share Postat Martie 31, 2013 Deschid acest topic cu speranta ca mai e cineva pe aici cu modelul asta. Am vazut vreo 2 la vanzare deci nu sunt singur . Mai trebuie decat sa ne cunoastem . Eu sunt Valentin (Pitzy) 32 ani si am jucaria de 1 an si 6000 km . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate