scheianu Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 salutare la toata lumea , sunt nou pe aici si acum scriu pe fuga ....vreau sa stiu ce parere aveti despre motoarele suzuki in general , doar cele de motocross . as vrea sa mi cumpar un rmz 250 din 2008 si vreau sa stiu cat de fiabil este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 totul depinde de cine l-a calarit si cat de intretinut a fost.sunt motoare bune in general si puternice dar cuvantul fiabilitate la motocross..mai greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scheianu Postat Martie 25, 2013 Autor Share Postat Martie 25, 2013 pan acum am auzit asa , daca vrei sa nu bagi bani ia ti yamaha e foarte fiabila .... honda mananca supape , ktm sunt usoare puternice dar se strica repede si scumpe la piese , despre suzuki nu am auzit nimic si era curios cam ce stie lumea despre motoarele suzuki . motorul ce l am gasit eu este foarte ingrijit , revizii facute la timp , ulei schimbat la timp , motorul arata foarte bine , nu bate , nu scoate fum , nu trancane , nu ii curge furca . e totul ok , dar vroiam sa stiu asa in general ce zice lumea despre suzuki ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 eu am avut un rm125 mai vechiut si mi-a placut tare mult. totusi, am un amic ce isi vinde rmz-ul de 450 din 2007 dupa ce a bagat o gramada de bani pe piese. la fel un amic cu rmz250 din 2007 luat de nou in 2011, il vinde pentru ca din nou, a bagat bani in piese ... tragi tu concluziile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scheianu Postat Martie 26, 2013 Autor Share Postat Martie 26, 2013 ok , multumesc pentru informatii . totusi singurele oferte bune care le am , sunt suzuki ) 2006 si 2008 cu diferenta mica de bani intre ele , cel 2006 a fost cumparat de nou in 2007 de cel care il vinde si a fost folosit 20 de iesiri , arata ca nou motorul , iar cel 2008 este si el ingrijit ,mai putin la aspect ,dar la mecanica este impecabil ...o sa mai astept sa vad ce oferte apar ,daca nu apare nimic o sa aleg din cele doua suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 RMZ-urile n-ar trebui folosite la "iesiri", ci la "curse". O cursa are cam 40 min parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate