scheianu Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 salutare la toata lumea , sunt nou pe aici si acum scriu pe fuga ....vreau sa stiu ce parere aveti despre motoarele suzuki in general , doar cele de motocross . as vrea sa mi cumpar un rmz 250 din 2008 si vreau sa stiu cat de fiabil este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 totul depinde de cine l-a calarit si cat de intretinut a fost.sunt motoare bune in general si puternice dar cuvantul fiabilitate la motocross..mai greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scheianu Postat Martie 25, 2013 Autor Share Postat Martie 25, 2013 pan acum am auzit asa , daca vrei sa nu bagi bani ia ti yamaha e foarte fiabila .... honda mananca supape , ktm sunt usoare puternice dar se strica repede si scumpe la piese , despre suzuki nu am auzit nimic si era curios cam ce stie lumea despre motoarele suzuki . motorul ce l am gasit eu este foarte ingrijit , revizii facute la timp , ulei schimbat la timp , motorul arata foarte bine , nu bate , nu scoate fum , nu trancane , nu ii curge furca . e totul ok , dar vroiam sa stiu asa in general ce zice lumea despre suzuki ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 eu am avut un rm125 mai vechiut si mi-a placut tare mult. totusi, am un amic ce isi vinde rmz-ul de 450 din 2007 dupa ce a bagat o gramada de bani pe piese. la fel un amic cu rmz250 din 2007 luat de nou in 2011, il vinde pentru ca din nou, a bagat bani in piese ... tragi tu concluziile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 ambilor le place suzuki? nu de alta, insa in orice motor de enduro (de cross nu mai spun) bagi bani in piese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scheianu Postat Martie 26, 2013 Autor Share Postat Martie 26, 2013 ok , multumesc pentru informatii . totusi singurele oferte bune care le am , sunt suzuki ) 2006 si 2008 cu diferenta mica de bani intre ele , cel 2006 a fost cumparat de nou in 2007 de cel care il vinde si a fost folosit 20 de iesiri , arata ca nou motorul , iar cel 2008 este si el ingrijit ,mai putin la aspect ,dar la mecanica este impecabil ...o sa mai astept sa vad ce oferte apar ,daca nu apare nimic o sa aleg din cele doua suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 RMZ-urile n-ar trebui folosite la "iesiri", ci la "curse". O cursa are cam 40 min parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate