titi_rulment Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 recent am cumparat un simson cu atas cu grupul rupt.are cineva o asemenea piesa? plata pe loc victor8502@yahoo.com 0741660232 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liu Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 recent am cumparat un simson cu atas cu grupul rupt.are cineva o asemenea piesa? plata pe loc victor8502@yahoo.com 0741660232 ce e rupt de fapt??? carcasa, sau coroana???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simsonache Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 ce e rupt????????? pinionul de atac su coroana???????? probleme cu crucea cardanica rulmentii?????????? ce are e blocat sau bagi in viteza se invirte danu pleaca?????nu e bai sau retezat niturile de la coroana am patit eu zi ce are am pinion si coroana de atas nume bek moto simson 0744156460 bucuresti colentina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Noiembrie 15, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2006 s-a rupt coroana si a spart carcasa dar azi il cumpar merci te astept la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 s-a rupt coroana si a spart carcasa dar azi il cumpar merci te astept la arc ai rezolvat?ca era in drum spre tine omu ieri... ce-mi palce cand vad motociclisti saritori la nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Noiembrie 16, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2006 extraordinar baiatul! o placere sa stai d vorba cu el! din cauza lui am simsonul aproape complet!! la mai multi bikeri de acest fel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 extraordinar baiatul! o placere sa stai d vorba cu el! din cauza lui am simsonul aproape complet!! la mai multi bikeri de acest fel! stiu @simsonache....te lauda lumea frate ....iti facem reclama ca esit baiat bun...dai de baut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate