MVA Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 In urma unei idei date de catre un coleg de pe forum, ma gandesc sa deschid eu acest topic cu gandul ca poate cineva vrea sa cumpere o motocicleta sh si vrea sa isi faca o parere despre ce va gasi la smaeb in parcare. am sa incep eu cu ceea ce vand la salon in parcare: moto: suzuki sv 650n an:2003 proprietari:2 km:39000 reali probleme: niciuna exceptand vopseaua sarita de pe furca accesorii: parbriz puig +topcase (si sitemul de prindere) givi pret:2000 eur FIX poze: aveti in semnatura schimb: cu ceva sport-touring...diferenta din partea mea daca e nevoie investitii pe viitor: o sa aiba nevoie de cauciucuri in 7-8 mii km zic eu Nu am chef de comentarii de la toti "profesionistii" forumului, am deschis acest topic pt ca sunt sigur ca sunt multi altii ca si mine care vor sa isi vanda motocicleta si sa treaca la alt stil moto.sau eventual sa isi faca o parere despre ceea ce va fi acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea001 Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 Imi place ideea, nu am mobra de vanzare. Dar ca si doritor/cumparator as putea sa vad mai multe variante, pe net nu poti sa vezi tot, sa auzi motorul, sa vezi situatia actelor... Adica ar fi mult mai simplu pt toata lumea, singurul dezavantaj ar fi ca motorul va fi cald tot timpul. Eu caut exc, wr, rmz.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate