Magic4Ce Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 am si eu mare nevoie de discul cautator (sper ca asa se numeste... ma rog) din cutia de viteze ptr. mt16. dau bere bere si iar bere cei din ct prezinta avantaj(baru-i mai aproape de casa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Noiembrie 16, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2006 chiar nimeni? please... ca amanta sta desfacuta in asteptare si plange dupa mine si eu dupa ea ca mi se rupe inima cand o vad fara cutie, handicapata asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormouse Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 am io o cutie vag demontata, vii si-ti iei piesa.... aaaa, constanta. dai poza si ti-o trimit prin posta, daca gasesc demontator , k io... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Noiembrie 20, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2006 sa fac rost de camera si se rezolva da e ca un disc tre s-o vezi de unde esti?> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Noiembrie 22, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2006 asta-i buba. daca ai pe-acasa asa ceva da un pm asta-i buba. daca ai pe-acasa asa ceva da un pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 ALA-I SELECTORUL DE VITEZE! NU TE COSTA MAI MULT DE 200MII(ROL:)) ) BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Noiembrie 23, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2006 habar n-aveam k asa se cheama. merci si nici ca-i asa ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate