_cristi_ Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 Cum spune si anuntul, cumpar motor de mobra50 funtional sau nefunctional dar sa poata fi reparabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 am eu unul de vanzare, stare foarte buna, functional 350lei. Motorul are 2300km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_cristi_ Postat Aprilie 8, 2013 Autor Share Postat Aprilie 8, 2013 niste poze cu el ai??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 Da am, iti pot pune poze cel devreme diseara la ora 22. Acum sunt la munca si nu am acces la poze. Motorul este ok, fara avarii, vopsea originala (aringiul de fabrica inca e pe el) Nu am apucat sa ii fac poze doar motorului insa iti pot arata cum se prezenta acesta pe mobra de pe care a fost demontat! Fa abstractie te rog de stratul gros de praf asezat pe capacele si carterele motorului! Am sa incerc maine sa iti fac si poze doar motorului in sine insa din lipsa de timp nu pot promite nimik! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 Da intradevar vopseaua de pe capacele motorului de la mobra din imagine au vopsea originala...FRUMOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate