casynike Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 Salut am un Aprilia rs de 125 din 2005..... Saptamana asta l-am scos din garaj si am observat ca imi sta doar la relanti ....daca incerc sa accelerez automat motorul se ineaca.... As vrea sa stiu daca i s-a mai intamplat asta cuiva si ce reglaje ar trebui sa fac la carburator.... Multumesc anticipat >< Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinalex Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 vinde-l ,il cumpar eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szakislash Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 (editat) deobicei se intampla cand motorul e rece si are socul pus,asteapta 5-10minute pana se incalzeste putin si incearca sa acelerezi,si uitate la soc ai soc electronic sau manual?eu iti zic sa te uiti la soc,si daca socul e ok desfa-ti carburatorul si curata duzele Editat Aprilie 17, 2013 de szakislash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
casynike Postat Aprilie 28, 2013 Autor Share Postat Aprilie 28, 2013 Am socul manual dar motoru chiar nu vrea de nicio culoare sa mearga.... daca incerc sal accelerez cu socul tras(socul este manual) merge daca incerc sa accelerez cu socul normal imi i-a imediat gazul ....si carburatoare pe piata nu prea am gasit ..... Carburatorul l-am curatat eu pe unde am stiut cu Spray special dar tot asa face ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate