razvan87 Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 Salut am un moped de la First Bike, dupa ce am luat o cazatura cu el, vitezometrul imi indica mai putin decat viteza reala, adica el imi indica 30 km/h cand eu de fapt am 50-60 km/h. Viteza se citeste de la roata fata printr-un melc, deci mecanic, fara nici un senzor, aveti idee cum as putea remedia problema, sau care ar fi defectul? Kilometri parcursi, cred ca sunt afisati corect, doar viteza nu. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 Salut am un moped de la First Bike, dupa ce am luat o cazatura cu el, vitezometrul imi indica mai putin decat viteza reala, adica el imi indica 30 km/h cand eu de fapt am 50-60 km/h. Viteza se citeste de la roata fata printr-un melc, deci mecanic, fara nici un senzor, aveti idee cum as putea remedia problema, sau care ar fi defectul? Kilometri parcursi, cred ca sunt afisati corect, doar viteza nu. Multumesc. Ai desfacut si bordul ca sa vezi daca e infipt calumea in ceas? Se poate sa fie iesit de acolo si sa patineze un pic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan87 Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 Nu am incercat inca asta, deoarece inca e in garantie si mi-e un pic teama...dar am sa ma uit, multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 Nu am incercat inca asta, deoarece inca e in garantie si mi-e un pic teama...dar am sa ma uit, multumesc. Eu am patit asta la un piaggio quartz de 49.Cu placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate